Angelski dnevni horoskop za 4. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas bo danes objel in vodil skozi dan. Vsega česar se boste lotili,  vam bo šlo dobro od rok. To vam bo prineslo optimizem in povečalo samozavest ter vas motiviralo za nadaljnje korake. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem podpre.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Na ta način boste lahko dobil omembna sporočila, ki vam bodo pomagala pri osebnih in poslovnih načrtih. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da ugotovite, kakšen red in sistem želite v življenju, dalažje zadihate. Na ta način boste lažje zaprli vrata in naredili zaključek ter si s tem odprli nove poti za osebno transformacijo.

Rak

Angel Sreče vas danes podpre, da se osredotočite nase in na tisto, kar vas osrečuje in je vaša strast. S tem si boste postavili nove temelje tako v odnosih kot v kreiranju nove poslovne poti. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se lahko življenje obrne v pravo smer.

Lev

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje izpeljali vse, kar si želite in s tem presegli svoje omejitve ter se usmerili na pot pozitivnih sprememb.

Devica

Angel Upanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Pretirana čustvenost in nezadovoljstvo vam lahko povzročita nesoglasja in ohladitev v odnosih, samo sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in zadihajte v nove energije, da se stvari pozitivno uredijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas danes podpre, da se izognete pritiskom okolja. Sodelovanje z naravo vam bo pomagalo ohraniti notranji mir in tako boste lahko sproščeno sprejeli vse odločitve, ki vam bodo omogočile lepše in boljše življenje.

Škorpijon

Angel Fokusa vas danes vabi k sledenju sebi. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj vas čustveno izčrpa skozi dan in se osredotočili na spremembe, ki so potrebne, da se notranje okrepite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Bodite v družbi ljudi, ki so za vas pomembni in na vas pozitivno vplivajo, ostale odmaknite iz svojega življenja. S tem boste okrepili notranjo moč in voljo do novih začetkov.

Kozorog

Angel Samostojnosti vas danes podpre v pregledu preteklih dogodkov, da lahko naredite potrebne spremembe v odnosu do sebe kakor tudi drugih. Na ta način boste prišli do novih spoznanj o sebi, ki vas bodo usmerila, da se lotite stvari na povsem nov način.

Vodnar

Angel Izražanja vas danes vodi, da jasno izrazite svoje želje in zahteve. S tem se boste približali drugim, ki vas bodo v vaših željah podprli in vam pomagali k uresničitvi le teh, kar bo okrepilo odnose in vašo samozavest.

Ribi

Angel Odločanja vam danes pomaga v sprejemanju pozitivnih odločitev. Z njegovo pomočjo boste lažje razumeli vse tisto, čemur ste se prej upirali, opustili preteklost in začeli ustvarjati točno tisto, kar vam bo dalo zagon za naprej.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.