Angelski dnevni horoskop za 4. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga stvari urejati tako, da ste na koncu zadovoljni. Česar se lotite na hitro, prinese težave in to že veste, a ne? 

Bik

ANGEL ORGANIZIRANJA vam lahko dan obrne na glavo, v vašo korist, za učinkovitost, srečo in zdravje. Sproščenost vključite v del dneva preden vas telo prisili.

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI omogoča da se potrudite z dobrim urnikom in delom zase. To bo najboljša investicija v imunski sistem ter dobro počutje. 

Rak

ANGEL  DELAVNOSTI bo prišel ravno ob pravem času – čustvena bremena preteklosti vas dohitijo in pobeg v delo bo rešitev. Itak pa imate še nekaj na dolgu za dokončat, a ne? 

Lev

ANGEL VZTRAJANJA vas usmerja v svoj tempo aktivnosti in dela. Kjerkoli se lotite p svoje, ste uspešni – čeprav vam mnenja drugih niso docela naklonjena.

Devica

ANGEL NAČRTOVANJA vam bo olajšal prihodnost – pomembno za vaše dobro življenje pa  je, da prilagodite svojo filozofijo življenju, saj se obratno ne bo zgodilo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NOVIH IDEJ aktivira veselje v vas. Morda ne rabite kupiti vsega, kar vas zanima, se pa sprostite in novosti preglejte. 

Škorpijon

ANGEL RESNICE vam ponudi čisto nov pogled na dogajanje – v njem ni večvrednosti in strahov pred nerazumevanjem. Naj vam pomaga prepoznati kaj je res in kje pretiravate. 

Strelec

ANGEL UMIRJANJA vam kaže, kako zelo ga potrebujete danes. Odklonite sodelovanje z okolico, kljub preprostosti res ni treba, da ste povsod zraven. 

Kozorog

ANGEL ŽIVLJENJA že dolgo čaka, da mu rečete “JA”. Dogajajo se globlje spremembe, ki pa jih morate v sebi sprejeti, da vas usoda lahko podpre. 

Vodnar

ANGEL JASNIH  pričakovanj dvigne meglo okrog vas – predstavite vsem vpletenim jasno, kaj želite in kaj pričakujete vi od njih, namesto da nejasno tipate teren. 

Ribi

ANGEL TUKAJ IN ZDAJ vam prinese dobro počutje in občutek sreče. Razmišljanje o prihodnosti in načrtih prestavite na kak drug dan. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot