Angelski dnevni horoskop za 4. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas bo vodil skozi današnji dan. Ne jemljite provokacij drugih osebno in ne reagirajte nanje, ostanite v svojem notranjem miru in samo spremljajte. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se stvari postavijo na najbolj optimalno mesto za vas.

Bik

Angel Akcije vam bo dal zagon, da naredite načrt, kako čim prej realizirati zastavljene cilje in pri tem vključiti tudi svoj prosti čas. To vam bo pomagalo, da boste bolj osredotočeni nase, a kljub temu sproščeni, polni moči in uspešno realizirali vse, kar želite.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas vodi skozi današnji dan v spoznavanju samega sebe. Posvetite se sebi, svojim željam in ciljem in lažje boste spustili negativne vplive okolice. To vam bo prineslo določena spoznanja o sebi in drugače boste začeli dojemati življenje samo.

Rak

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da se odrete sebi in drugim. Ne dovolite, da vas vaše zamere in žalost umakneta od lepote življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in si iskreno priznajte, da vsega ne zmorete sami, da se lahko energije obrnejo v vašo korist in vam pokažejo novo pot.

Lev

Angel Umika vas danes vodi, da se umaknete od okolice. Počnite stvari, ki vas veselijo, osrečujejo in lažje boste ohranili notranjo stabilnost, kar bo od vas oddaljilo negativne ljudi. Tako pridobili na življenjski moči, da se lahko stvari začnejo odvijati v pravo smer.

Devica

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da naredite korak za korakom do željenih sprememb. Sledite dogodkom dneva in počakajte na primeren trenutek, da lahko stvari izpeljete čim bolj lahkotno. To vam bo prineslo pozitivne spremembe na vseh področjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes podpre v vseh spremembah. Z njegovo podporo boste lahkotno komunicirali in izrazili vse svoje želje in potrebe simpatiji ali partnerju, kar bo okrepilo vajino sodelovanje. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre v jasnosti izražanja. Zadihajte v nove energije in lažje se boste iskreno pogovorili z bližnjimi, kar vas bo osvobodilo vseh napetosti in vseh dvomov ali zamer, ki jih skrivate v sebi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Komunikacije vam daje vso podporo in vam pomaga, da okrepite odnose z domačimi. Zdaj je čas za iskren pogovor o vsem, kar vas utesnjuje, bremeni, tako boste lahko naredili korak naprej in se dogovorili o skupnih načrtih in nadaljnjih korakih življenja.

Kozorog

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da skozi sproščenost spustite negativne vplive drugih in okolja. Sprejmite njegovo podporo in izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo in se odprite življenju na povsem nov način za vas.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas bo dal pogum in optimizem. Uresničitev določenih idej in podpora vašega dnevnega Angela vam bosta prinesla nove energije, da se lažje posvetite načrtovanju nadaljnjih korakov, ki vas vodijo do uspeha.

Ribi

Angel Podpore vas bo danes podprl, da izpeljete stvari po svoje. Sledite idejam, ki vam odprejo nov nivo dojemanja vsega okoli vas in vam dajo potrebno moč, da začutite nov val energije, ki vas bo podprl v pozitivnih spremembah. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot