Angelski dnevni horoskop za 5. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo boste lažje odprli svoje srce in aktivno sodelovali v vsemu, kar se bo dogajalo v vaši bližini. To bo izboljšalo vaše počutje in vam dalo pogum, da uredite vse tisto, kar vas taži. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in se dogovorite.

Bik

Angel Sproščanja vas bo vodil skozi današnji dan. Na ta način boste lažje vnesli spremembe v vaše življenje in se predali dogodkom dneva. Sprostite se in spustite svoja pričakovanja, kar vam bo prineslo nove sveže energije in vas postavilo na nov nivo zavedanja življenja.

Dvojčka

Angel Akcije vam do danes dal zagon in moč, da uredite vse tisto, kar že dlje časa načrtujete. Uporabite njegovo moč in si zapišite vse svoje ideje in zamisli, ki vam danes ne bodo dale miru. Tako se boste lažje usmerili na pot realizacije, ki vas bo vodila do uspeha.

Rak

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Pomagal vam bo, da okrepite življenjsko energijo ter s tem sprostite svojo notranjo moč, ki bo v vašo bližino pritegnila tudi druge, ki vam bodo v pomoč in podporo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil.

Lev

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi, da se posvetite sebi. Tako se boste globinsko sprostili in se posvetili uresničevanju vaših žalja. Sledite sebi in izhajajte iz notranjega miru, da ohranite notranji stik in se umaknete vplivom okolice.

Devica

Angel Reda vam bo danes pomagal v lahkotnosti. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje začutili, kje potrebujete spremembe in kako najlažje ustvarite red, da vas pozitivno podpre v vsakdanjih aktivnostih in s tem razbremenite svoje misli in okrepite fizično telo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo usmerjal.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zbranosti vam bo danes v pomoč, da zaupate sebi in poslušate svoj notranji glas. Tako boste lažje ustrezno odreagirali na vse dražljaje v okolici in sprostili stara neizražena čustva. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osvobodite vsega, kar vas bremeni. Ugotoviti morate samo, v katero smer si želite in spustite ves balast, kar vam bo pomagalo, da naredite potrebne spremembe in se življenje začne odvijati v pravo smer. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Prijateljstva vam bo danes pomagal skozi dan. Z njegovo pomočjo boste danes naredili prave korake v pravo smer in se s tem približali tudi drugim in obdržali nivo dobrih energij. Izkoristite njegovo podporo, da se vam pokaže najbolj optimalna pot in zaživite bolj sproščeno.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Bodite iskreni do sebe  in izkoristite današnji dan za aktivno sodelovanje z vsemi, saj vam bo to odprlo nove priložnosti, da spustite star način delovanja in svobodno zadihate. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo pri tem usmerjal.

Vodnar

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste opustili vse, kar vas ovira v dobrem počutju. To vam bo dalo moči, da naredite načrt sprememb in s tem razbremenite vaš um kakor tudi fizično telo. Ostanite v teh energijah čim dlje.

Ribi

Angel Optimizma vam bo danes pomagal, da se osredotočite na dobre stvari. To vam bo prineslo zadovoljstvo in veselje, kar lahko zmede druge in povzroči reakcije v okolici. Vaš dnevni Angel vam bo v pomoč, uporabite njegovo moč in sledite sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.