Angelski dnevni horoskop za 5. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij roza barve, da sproščeno, lahkotno, a odločno uredite vse odprte stvari, da se izognete dvomom in nepotrebnemu stresu. Pri tem vam bo pomagal vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Bik

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal, da zberete pogum in se izrazite. Zadihajte v nove energije in podpora svetlo modre barve vas podpre v izražanju resnice. Tako se boste lažje  predali veselju in strasti ter povabili ljubezen v vaše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Dvojčka

Angel Samostojnosti vam bo danes v pomoč, da se osredotočite nase. Z njegovo pomočjo se boste lažje predali stvarem, ki so za vas pomembne in prišli no novih spoznanj. Podpora energij temno modre barve vas bo spodbudila za nove začetke in stopili boste na nov nivo sprejemanja življenja.

Rak

Angel Reda vas danes vabi, da sodelujete v vseh spremembah. Tako se boste odprli za nove priložnosti in energije srebrne barve vam bodo prinesle nove energije in pomagale pri vzpostavitvi novega reda v vašem življenju, kjer bo prostor tudi za ideje drugih.

Lev

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da na sproščen, lahkoten način sodelujete skozi dan. Zdravilne energije zelene barve vam pomagajo do spoznanj, kaj lahko spustite iz življenja in se tako osredotočite le na tisto, kar vam prinaša veselje in več radosti. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Komunikacije vas danes podpre v odnosih. Zbranost v sebi in iskrenost vam bosta pokazala nov način sodelovanja z drugimi. Pri tem vam bo v pomoč magenta barva, da izrazite svoja čustva in dovolite, da se spremembe zgodijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse postavi na pravo mesto.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zbranosti vam bo danes v pomoč, da se osredotočite nase. Sledite energijam zlate barve, ki vam prinesejo jasnost in čistost v misli, kar vas bo povezalo z notranjim mirom, da lažje spustite vsa negativna čustva. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili zbranost in mir v sebi.

Škorpijon

Angel Umika vas v današnjem dnevu vodi k sproščenosti. Na ta način se boste lažje soočili z vsem, kar se dogaja okoli vas in podpora energij marelične barve vam pomaga pri čutenju in zaznavanju sebe v odnosu do drugih. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pravo pot do osvoboditve starih čustev.

Strelec

Angel Odločanja vas danes vabi, da naredite določene spremembe. Sprejmite njegovo podporo in bodite iskreni do sebe, da vam energije rdeče barve lahko pomagajo pri zdravljenju in se osvobodite slabih navad in vzorcev.  S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo uspelo.

Kozorog

Angel Poguma vam bo danes dal zagon, da začnete uresničevati ideje in zamisli. Čas je za spremembe in s podporo energij rumene barve boste imeli voljo in moč, da vse izpeljete do konca. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Akcije vam bo skozi današnji dan pokazal optimalno pot za uresničitev vaših ciljev. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžno rumene barve boste dobili novo energijo, da se lotite vseh aktivnosti, ki vas bodo pripeljale do novih stvari, kar bo pozitivno vplivalo na vašo prihodnost.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri novih idejah. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo v pomoč, da vpeljete nov red in sistem, kar vas bo vodilo do realizacije vaših zamisli. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angel in si postavite nove temelje za boljšo prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.