Angelski dnevni horoskop za 5. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NAPREDOVANJA vam pokaže kaj je pomembno za naslednje korake. Morda vam komunikacija ta hip ne gre najbolje, saj je čustev preveč, a ne obupajte in sprejmite pomoč in ideje.

Bik

ANGEL NOTRANJEGA MIRU želi, da pogledate najprej vase in ne širite nestrpnosti na bližnje. Sprejmite svojo občutljivost in vseeno pokažite čustva.

Dvojčka

ANGEL FOKUSA pomaga da se usmerite v smer, kjer se spremembe res lahko zgodijo – vas napredovanje in poslovni uspeh še zanimata? Samo fokus je potreben….

Rak

ANGEL POSLUŠANJA pomaga slišati druge – čisto ste jih odrezali iz svojega dojemanja življenja. Dobre spremembe pridejo skozi to, da odprete nove poti v komunikaciji in zaznavanju drugih.

Lev

ANGEL PRIJATELJSTVA vas pomaga povezati se z ljudmi, ki so vam pri srcu in imate za njih občutek, da so na vaši strani. Se veselite dobrih prijateljev, a ne?

Devica

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas uči pogovoriti se o vsem, preden se sami vse odločite. Zakaj bi se trpinčili, če pa lahko uživate v dobrem sodelovanju, tudi v ljubezni.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SREČE trka na vaša vrata, kar tako. Dobro počutje se bo odražalo v službenih odnosih, niti ne bo potrebno veliko naredit. A ni to luksuz?

Škorpijon

ANGEL SEDANJEGA TRENUTKA vidi življenje drugače – poglejte skozi njegove oči, spoznajte življenje tukaj in se poslovite od starih ran, drame in pretiravanja s preteklostjo.

Strelec

ANGEL OSEBNE POTI se danes druži z ANGELOM SREČE – kar ste zamudili, vam danes prinašata na pladnju. Nehajte se obremenjevati ampak primate ta dva z obema rokama.

Kozorog

ANGEL ODLOČANJA ne popusti – med preteklostjo, varnostjo in zaščito ter med novimi optimističnimi koraki dalje po poti dogodivščine življenja?

Vodnar

ANGEL ZDRAVJA vas želi posvariti, da do sprostitve ne iščite bližnjic skozi alkohol ipd. Premajhna skrb za svoje telo in zase v preteklosti se pozna, raje si dobro spočijte.

Ribi

ANGEL ZBRANOSTI pomaga spremljati spremembe življenja, ki pridejo nenadno. Rahlo presenečenje vas bo sprvilo v dobro počutje, ker so vam spremembe pisane na kožo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot