Angelski dnevni horoskop za 5. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Prijateljstva vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve boste vnesli več veselja in radosti v svoje življenje in tako ugotovili, kdo vas podpira in kdo je z vami zaradi vas samih. Pokažite jim, koliko vam pomenijo, skupaj se veselite in uživajte.  

Bik

Angel Srčnosti vas bo danes objel in s podporo energij roza barve se boste pomirili in sprostili ter se predali sebi in bližnjim. Delite z njimi svoja najgloblja čustva, da preživite dan v harmoniji in ga kreirate iz svojega srčnega prostora. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete vase in razmislite o preteklih dogodkih. Zdravilne energije indigo barve vas bodo osvežile in vam prinesle potrebna spoznanja, lažje boste zaupali sebi in intuiciji, da vam pokaže nove poti. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo podporo.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vodi k bolj sproščenemu življenju. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve se boste lažje predali ritmu okolice in se osvobodili starih navad. To vam bo v pomoč, da prevzamete odgovornost zase in svoje občutke, kar bo koristilo tako vam kot vašim bližjnim. 

Lev

Angel Sodelovanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da lažje sodelujete z bližnjimi. Osredotočite se nase in zdravilne energije oranžno rumene barve vam bodo pomagale, da veselje in srečo delite z njimi in s tem vnesete nove energije v vaš odnos, kar bo vsem polepšalo dan in vse skupaj bo dobilo nov smisel.

Devica

Angel Premikov vas bo danes podprl, da korenito spremenite življenje. S sprejemanjem energij vijolične barve boste prišli do novih idej, kar vas bo sprostilo in razbremenilo vse skrbi, ki vam jemljejo moč. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, ki vam bo dal pogum, da stopite iz primeža preteklosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel. Zaupajte sebi in sprejmite podporo energij marelične barve, da se okrepite v čutenju sebe, svojih želja in potreb. Na ta način boste lažje sledili sebi in spustili vse vplive drugih. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte.

Škorpijon

Angel Predanosti vas danes podpre v notranji moči. To vam bo pomagalo, da pogledate vase, sprejmete vse dele sebe in zdravilne energije rumene barve vas bodo še dodatno okrepile v moči in samozavesti, da izražanjem sebe začnete kreirati svoje življenje. Tako boste pridobili tudi na sproščenosti in dvignili nivo  življenjske energije.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. S podporo energij srebrne barve boste imeli bolj jasen vpogled v vsa dogajanja okoli vas in lažje naredili nadaljnje korake do boljšega in lepšega življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vpeljete nov red v vaš vsakdan.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas bo popeljal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo oranžne barve se boste lažje osvobodili vseh negativnih prepričanj o sebi in se prepustili življenju, da vam pokaže vse lepote okoli vas in vam vrne vero v življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite. Optimizem in zdravilne energije indigo barve vas bodo vzpodbudile, da sprejmete svojo moč in z zavedanjem prevzamete glavno vlogo v svojem življenju. Na ta način se boste otresli nemira in se odprli za nova pozitivna presenečenja.  

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da sledite svojemu ritmu. S sprejemanjem njegovih energij in harmonije oranžno rumene barve boste zadovoljno in ustvarjalno kreirali življenje iz tega sedanjega trenutka in tako ohranili notranji mir. To se bo poznalo tudi v vaši okolici in okrepili boste podporo bližnjih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.