Angelski dnevni horoskop za 5. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZBRANOSTI sodeluje v urejanju vaših materialnih dobrin in denarnih zadev. Opravite do konca, ne glede na čustva in rane ki se vmes odprejo.

Bik

ANGEL IZBIRANJA ponuja dve možnosti: stari dogovori vam resda prinesejo občutek varnosti, a v novem načinu življenja vas čaka obilje kreativne svobode. Kam vas vleče Duša?

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE vam v ključnem trenutku pomaga do razrešitve situacije. Opustite trud in spustite misli, da potujejo okrog po svoje.

Rak

ANGEL STABILNOSTI vam pomaga, da vas zunanje zadeve ne vržejo s tira. Če se vmes zgodi kaj nepričakovanega, čutite osrediščenost in zadihajte v globino angelove moči.

Lev

ANGEL SPROSTITVE prevzame fizično telo in sprosti napetosti in zadrževanja iz preteklosti. Nekaj časa namenite temu, da se predihate skozi preteklost in osvobodite v novo življenje.

Devica

ANGEL IZRAŽANJA vam danes pomaga zapisati si svoje ideje, da se z njihovo pomočjo lažje izkopljete iz kaosa. Prepustite nemir angelu in zadihajte v srce.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POGUMA vas vodi v uresničevanje globljih želja in strasti. Pojdite čez svoje strahove in v akcijo, za kaj drugega ne boste dovolj zbrani.

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI vas vodi v akcijo in nekaj boste želeli spremeniti. Če vam je videz pomemben, je danes priložnost za stilsko preobrazbo.

Strelec

ANGEL RAZMISLEKA vam pomaga pri presoji, kaj naj ima sedaj prednost v življenju. Vsega hkrati ne morete početi, kaj lahko z vidika preživetja opustite?

Kozorog

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA vas naredi še bolj vidne za okolico in družbo. Prepoznali boste naklonjene ljudi in morda se zgodi lepo ljubezensko srečanje.

Vodnar

ANGEL REDA IN DELA vam da dodatno moč in ideje, da opravite s strahom in ne pobegnete iz situacije, ki jo morate v resnici narediti in urediti.

Ribi

ANGEL DELA vas bo priganjal, da ne bo prostora za vaša osebna pričakovanja. Čas je za jasen pogled na sodelavce, poveličevanje ne služi nikomur.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot