Angelski dnevni horoskop za 5. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Motivacije vas bo danes podprl v odnosih. Z njegovo pomočjo in podporo  energij modre barve boste začutili odločnost in mirnost, ki vas bosta pokazala čisto v drugi luči, kar vas bo vodilo do nove vloge v družbi. Sprejmite podporo in dovolite, da se spremembe zgodijo.

Bik

Angel Umika vam bo danes pomagal, da se soočite s seboj. Pri tem vam bodo v pomoč energije srebrne barve, ki vas bodo osvežile in lažje se boste soočili s svojo preteklostjo, ki prihaja na plano. To vam bo pomagalo, da lažje spustite nadzor nad vsem, da se stvari postavijo na svoje pravo mesto in vam življenje pokaže nove poti.

Dvojčka

Angel Harmonije vas bo vodil skozi današnji dan. Zdravilne energije zelene barve vas bodo objele v mehkobo, da se lažje osvobodite napetosti in zacelite stare čustvene rane, ki vas občasno odmaknejo tako od vaših ciljev kot drugih ljudi. To vam bo pomagalo pri harmoniji in vzdrževanju dobrih energij.

Rak

Angel Fokusa vas danes vodi, da vztrajate pri načrtih. Tako se boste umaknili od želje, da z drugimi delite svoje misli in čustva in kvaliteta energij turkizne barve vas bo pomirila in vam dala moč, da ostanete osredotočeni na vaše želje in vztrajate. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Lev

Angel Moči vam do danes dal zagon, da naredite vse, kar je potrebno, da si postavite nove temelje. S podporo zdravilnih energij bele barve, ki vas bodo ovile v čistost, iskrenost in jasnost se boste na novo organizirali in postavili prioritete, da vas okoliščine ne odmaknejo od vaše poti.

Devica

Angel Srčnosti vas bo danes objel in žarki rožnate barve bodo ublažili vašo razdraženost, vas napolnili z občutkom ljubezni, topline, kar bo odgnalo pretirano občutljivost na besede in dejanja vaših bližnjih. Sprejmite podporo in odprite novo poglavje v življenju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes podpre, da se posvetite sebi in zdravilna zlata barva vas bo prečistila vseh negativnih misli, da stopite na novo pot do boljšega življenja . Počutili se boste svobodne in pripravljene na nov stil življenja, ki vam prinese pozitivne spremembe na vseh področjih.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi in kvaliteta energij marelične barve vas podpre tako v čutenju in zaznavanju sebe kot drugih. To vam bo dalo nov pogled na celotno situacijo in lažje se boste odprli za vsa sporočila, spoznanja in zamisli, ki vam bodo dvignile nivo delovanja v življenju.

Strelec

Angel Možnosti vas danes vodi, da se predate vsemu, kar se dogaja okoli vas. Na ta način boste prepoznali tiste vzgibe, ki vas držijo v preteklosti in žarki vijolične barve vas bodo napolnili z mirom in vam dali moč, da naredite potrebne spremembe do osvoboditve.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije oranžne barve vam bodo pomagale sprostiti negativna čustva in nemir. Tako se boste lažje pomirili s seboj in vpliv okolice bo zbledel, kar vam bo dalo zadovoljstvo pri vsakem nadaljnjem koraku. 

Vodnar

Angel Odnosov vas bo danes podprl v lahkotnosti. S sprejemanjem njegove energije in energije indigo barve, ki vam bo zbistrila vaše misli, boste lažje v vaše dnevne načrte umestili tudi vaše bližnje. Naj to postane vaša dnevna rutina, da se ohranijo stabilni in harmonični odnosi, ki vam bodo v podporo.

Ribi

Angel Razumevanja vas danes vodi do novih spoznanj in sprememb. Žarki rumene barve vas bodo povezali z notranjo modrostjo in prišli boste do spoznanj, kaj je za vas res pomembno. Lažje se boste odločili za nadaljnje korake in organizirali tako,  da vas vplivi drugih ne odmaknejo od vaših srčnih želja. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.