Angelski dnevni horoskop za 5. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes vodi v lahkotnost in kvaliteta energij rumene barve vam bo prinesla dobro voljo in želja po druženju, kar vas bo aktivirala v pogovorih, izmejavi mnenj, idej in zamisli. To bo tako na vas kot vaše odnose vplivalo  izjemno spodbudno.

Bik

Angel Akcije vam danes preda podporo, da se posvetite fizičnemu telesu. Z njegovo podporo in podporo energij srebrne barve boste lažje vpeljali nov red, ki bo vseboval tudi fizične aktivnosti, kar vas bo naredilo manj občutljive na reakcije drugih in izboljšali boste svoje počutje.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas skozi današnji dan vabi, da se sprostite in sledite dogodkom dneva. Kvaliteta energij roze barve vas bo objela in nežno vodila skozi vsa dogajanja, kar vam bo dalo občutek varnosti in odobja. Na ta način boste spoznali sebe v čisto drugi luči, kar bodo opazili tudi drugi in vas podprli v vaših željah.

Rak

Angel Predaje vas danes vabi v svoj objem, da mu predate vse skrbi in vsa bremena preteklosti. S podporo energij modre barve se boste pomirili in lažje predali sedanjosti, kar bo spodbudno vplivalo na vašo kreativnost in občutek svobode.

Lev

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da sledite sebi. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve boste jasno vedeli, kaj želite in česa ne, kar vas bo gnalo naprej. Lahko da bodo vaši bližnji temu oporekali, a s podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vztrajali in naredili korak za korakom naprej.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes  pomaga pri spremembah na poslovnem področju. Zdravilne energije bele barve vam bodo prinesle svežino, kar vas bo odprlo za vse ideje, vsa povabila in vam prineslo nova spoznanja in možnosti za napredek v poslu. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Instinkta vas danes vabi, da mu sledite. Tako se boste lažje odzvali na povabila in žarki zlate barve vas bodo globinsko sprostili in v vas prebudili željo po strasti, užitkih in veselju. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Škorpijon

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij turkizne barve boste lažje osvojili nov način delovanja na vseh področjih. Dobre poslovne rešitve vam bodo prinesle nove sveže energije, ki vas bodo okrepile tudi v čutenju sebe. To pa vam bo dalo upanje, da si postavite nove temelje tudi na osebnem področju.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpre v jasnosti. Z njegovo podporo in podporo energij marelične barve boste lažje skomunicirali svoje potrebe in želje ter jih uskladili s potrebami bližnjih. Na ta način boste sprostili napetost v ozračju in vzpostavili več sproščenosti in stabilnosti v odnosih.

Kozorog

Angel Jasnosti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegovih energij in energij turkizne barve se boste lažje pomirili s seboj in svojimi zatrtimi čustvi, kar vam bo prineslo osvoboditev. Tako boste lažje sprejeli odgovornost zase, svoje misli in dejanja in povabili nove sveže energije v življenje.

Vodnar

Angel Ustvarjalnosti vam danes pomaga pri realizaciji vaših idej. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo vlile novo moč, da le te usmerite v projekte, ki bodo prinesli koristi vam in pozitivno vplivali na vašo prihodnost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij zelene barve, ki vam prinesejo zadovoljstvo, harmonijo in stabilnost, boste pomirjeni s tem, da lahko res počnete tisto, kar vas veseli in ste pri tem popolnoma sproščeni. Sprejmite podporo in dovolite, da vas življenje vsak dan znova osreči.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.