Angelski dnevni horoskop za 5. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre, da uresničite svoje cilje. S podporo energij rumene barve, ki vas okrepijo v moči in pogumu, vam ne bo težko slediti svojemu srcu. Optimizem vas bo vodil, da izpeljete vse, kar ste si zastavili in tako se bodo sprostile tudi napetosti med bližnimi.

Bik

Angel  Miru vas danes vabi k umiku. Na ta način in s podporo energij zelene barve boste začutili svoj notranji ritem, kar bo izboljšalo vaše fizično počutje, sprostilo vaš um in pomirili se boste s svojimi čustvi. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi in usmerja skozi dan.

Dvojčka

Angel Priložnosti vas danes podpre v jasni komunikaciji. S sprejemanjem njegove energije in energije turkizne barve boste lažje svoje zamisli in ideje predstavili drugim. Na ta način boste naredili prave korake v pravo smer in se odprli za stvari, ki so vam pomembne.

Rak

Angel Komunikacije vam danes odpre nove poti na poslovnem področju. Sedaj ni čas, da se umaknete vase in s podporo energij roza barve, ki vas bodo osvežile in vam prinesle potrebno mehkobo, se boste lažje izrazili in skomunicirali vse tisto, kar vam povzroča nemir. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Veselja vas danes vabi v svojo družbo in s podporo energij oranžne barve boste skozi kreativnost prišli do novih stvari in novih spoznanj o sebi. Pozitivno usmerjeni boste lažje sledili vsem novostim in okrepilo se vam bo zaupanje in veselje do življenja.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes usmerja, da sledite aktivnostim dneva. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve boste lažje uvideli, kaj narediti v danem trenutku, da ostanete še vedno na svoji poti. Počakajte, da se določene stvari razjasnijo, šele potem naredite korake v smeri izpolnitve svojih ciljev.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se predate novim energijam in s podporo energij srebrne barve, ki vam pomaga pri dvigu razumevanja življenja, boste lažje pozabili na vse okoli vas. Intucija vas bo vodila vase in prišli boste do tega, kar ste si potiho želeli. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas vodi skozi proces.

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes pomaga, da se približate bližnjim. Zdravilne energije marelične barve vas bodo sprostile in z iskreno komunikacijo boste ublažili vse napetosti, da se soočite najprej sami s seboj in nato še z bližnjimi. Če boste iskreni, se bodo odnosi okrepili. 

Strelec

Angel Strasti vas danes nagovarja, da se mu predate. S sprejemanjem njegove energije in energije rdeče barve si boste lažje priznali silovita čustva in jih tudi javno pokazali. To vam bo okrepilo življenjsko energijo in vitalnost. Sodelujte.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da se soočite s seboj. Zdravilne energije vijolične barve vam prinesejo mir, da se lažje osredotočite na svoje počutje in ugotovite, kaj vas dela pretirano občutljive. O vsem se pogovorite z bližnjimi, da bodo razumeli vašo stisko in vam pri tem pomagali.

Vodnar

Angel Spreminjanja vam skozi današnji dan pomaga, da ohranite zbranost . S sprejemanjem njegovih energij in kvalitet zlate barve boste ostali zbrani v sebi in lažje pogledali, kaj vam v tem trenutku najbolj odgovarja. To vam bo dalo usmeritev za naprej in lažje boste uvedli potrebne spremembe.

Ribi

Angel Svobode vas danes usmerja k sodelovanju z drugimi. Na ta način in s podporo energij indigo barve se boste lažje pomirili s trenutno situacijo in se s pomočjo domišljije odprli za spremembe, ki vam bodo odprla marsikatera nova vrata. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot