Angelski dnevni horoskop za 5. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas bo danes vzpodbujal  v sodelovanju z okolico, saj boste na ta način lažje razbremenili svoje misli. Dobili boste ideje in rešitve, kakšno smer ubrati v dani situaciji, ki vas pelji najprej na novo pot. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Bik

Angel Miru vam bo danes pomagal, da se boste lažje osredotočili na pozitivno razmišljanje in dojemanje vsega okoli vas. Izhajajte iz notranjega miru predvsem v čustovanju in razumevanju samega sebe. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli sproščeno in mirno.

Dvojčka

Angel Sočutja vas danes vzpodbuja, da na svoje bližnje gledate sproščeno, jim dovolite, da se izrazijo. Ne bodite zahtevni in počakajte, da se njihovo čustveno stanje umiri. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

Rak

Angel Sproščanja vam daje podporo, da s svojo močno voljo in instinktom danes naredite premike v smeri novih poti v vašem življenju. Danes še ne bo čas za akcijo in korenite spremembe, sprostite se in počakajte na priložnosti.

Lev

Angel Moči vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju, kjer se osredotočite le na vaše mnenje. Okolica vas že nekaj časa odmika od tega, dovolite si delovati v svojo korist in za svoje interese.

Devica

Angel Izražanja vam bo danes pomagal, da se jasno izrazite in zagovarjate svoje stališče ne glede na mnenje okolice. Počasi vam bo dosti, da vam imajo za samoumevne in lahko, da bodo drugi presenečeni nad vašimi odzivi, vztrajajte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri vsem, česar se boste lotili, vse vam bo šlo dobro od rok, izpolnili boste svoja in tudi druga pričakovanja. Polni boste elana, kar vam bo pomagalo, da ohranite stik z vsem dobrim v vašem življenju.

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in moč, da naredite načrte predvsem na poslovnem področju. Odprite se za nove ideje, zamisli in s pomočjo komunikacije vam bo šlo vse skupaj danes lažje, saj boste bolj osredotočeni, kaj si želite.

Strelec

Angel Upanja vas danes podre, da se umaknete vase, saj boste lahko imeli občutke nesprejetosti, utesnjenosti in nezadovoljstva. Mogoče dobite tudi občutek osamljenosti in obupa. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil skozi dan.

Kozorog

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral pri vsem, kar vam daje neodvisnost, samostojnost in svobodo. Čas je, da se odprete novostim, se ne nanašate na druge, ampak greste po svoji poti samostojno in si ustvarite točno to, kar si želite .

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam bo danes pomagal, da boste lažje osredotočeni na vsa podpročja svojega življenja, kjer boste aktivno delovali in iskali rešitve za nove boljše poti. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vse uredili.

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo pomagal, da boste skozi današnji dan ohranjali vaš notranji mir in harmonijo, česar pa ne boste delili z okolico. Lahko se pojavijo dvomi in zmedenost, saj vaša pričakovanja in pričakovanja okolice ne bodo usklajena. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot