Angelski dnevni horoskop za 5. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes vodi k sproščenosti. Vaša energična narava in optimizem bosta v vašo družbo pripeljala ljudi, ki vam bodo naklonjeni, na vas pa je ali boste to sprejeli ali ne. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da prisluhnete drugim in sprejmete njihovo pomoč. Dovolite, da drugi prevzamejo delo in odgovornost, vi pa se sprostite in uživajte v dnevu. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Dvojčka

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih slabih navad. Poslušajte svojo intuicijo in sledite idejam, ki vam odprejo nov nivo dojemanja vsega okoli vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Odnosov vas danes vabi, da zaupate in sodelujete pri vseh spremembah. Lažje boste skomunicirali vse odprte zadeve in s tem poglobili vse vaše odnose. Odprite se za Blagoslove in darila, ki prihajajo v vaše življenje.

Lev

Angel Samostojnosti vam bo danes v pomoč, da se osredotočite nase in naredite inventuro vsega, kar vas je zmotilo v zadnjem času. Z njegovo pomočjo se boste lažje predali stvarem, ki so za vas pomembne ne glede na mnenje okolice. Lažje boste zadihali.

Devica

Angel Harmonije vam danes pomaga, da ste zbrani v sedanjem trenutku in zvesti sebi. Samski se boste s tem odprli ljubezni, ki vam prinese trajne spremembe, ostali pa boste lažje izrazili svoje občutke in pričakovanja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam danes prinese ljubezen in sproščenost. Zanimivi boste za nasprotni spol, kar vam bo prijalo, samo priznajte si. S tem boste okrepili vašo življenjsko energijo in se sprostili. Naj vas vaš dnevni Angel vodi.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas bo danes usmerjal skozi dan, da opustite vse staro, kar vas omejuje. Začutite, kje potrebujete spremembe, da se lahko predate vodstvu svoje Duše in se osvobodite vsega, kar vas drži v preteklosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in spustite vso navlako.

Strelec

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan pomagal, da se soočite z vsem, kar je nedokončanega. Z njegovo podporo boste lažje usmerjeni v reševanje in realizacijo projektov. Ne začenjajte novih stvari, saj vas vaš dnevni Angel usmerja in vabi k dokončanju odprtih zadev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Kozorog

Angel Izražanja vas danes podpre pri srčni in iskreni komunikaciji. Najprej bodite iskreni sami do sebe, saj boste le tako iskreni tudi do drugih. Zadihajte v nove energije in dovolite, da vas popeljejo v boljše odnose in kvalitetnejše življenje. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotni komunikaciji. Sproščeni in zadovoljni boste in tako se bodo počutili tudi vsi okoli vas. To bo okrepilo sodelovanje z vsemi in vas podprlo pri nadaljnjih korakih življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim idejam.

Ribi

Angel Veselja vas danes objame in vodi skozi dan. Skozi spoznanja boste pridobili nove energije in okrepili notranjo moč, kar vas bo podprlo za določene premike in nove poti, ki si jih že dolgo želite in načrtujete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.