Angelski dnevni horoskop za 5. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh. Potrebujete čas za sprostitev in umiritev svojih misli in čustev. Ne dovolite, da vas okolica potegnete v svoj nemir, če vas vaš dnevni Angel podpira, da se umaknete vase in z njegovo pomočjo se boste lažje izognili vsem negativnim volivom okolice.

Bik

Angel Srčnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje preživeli dan v harmoniji in srčnem sodelovanju tako s samim seboj kot drugimi. Opustite stara prepričanja in sprejmite darila življenja, ki prihajajo k vam.

Dvojčka

Angel Odločanja vas bo danes podprl v iskrenosti. Razmislite, kaj si res želite in kaj potrebujete, da se lahko začnejo želje manifestirati. Če ste samski, si priznajte, da želite nekoga in samo sledite toku življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Harmonije vas vodi do pozitivnih sprememb v družini. Ne zapirajte se vase, ampak izrazite svoje potrebe domačim, da vas bodo razumeli in vas podprli pri spremembah. S tem boste sprostili energije med bližnjimi in se lažje posvetili sebi in skupnemu življenju bolj jasno in smiselno.

Lev

Angel Ljubezni vam danes v vaše življenje prinese ljubezen. Lažje boste izrazili svoja čustva in se jim predali. To bo prineslo pozitiven odziv na drugi strani, kar vam bo dalo upanje in vas notranje pomirilo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da bo vse lažje steklo.

Devica

Angel Spreminjanja vam bo omogočil skozi današnje druženje z njim, da se boste lažje odločili za potrebne spremembe. Iskreno povejte svoje želje, da se izognete dvomom in konfliktom. S tem boste odprli možnost za dolgoročno stabilnost in obilje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za nove temelje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vam bo pomagal, da uskladite svoj čas med ljudi, ki so vam blizu. To vam bo prineslo toplino, ljubezen in harmonijo v odnose ter okrepilo vaš notranji stik. Ljudje vam bodo želeli slediti in mnogim boste vzor.

Škorpijon

Angel Predanosti vam bo danes vodil k zvestobi sebi. Mnogi vas bodo prosili za pomoč in nasvet, na vas pa je, da se odločite, komu jo boste namenili, da vam pri vsem tem ne zmanjka časa zase. Zaupajte vase in se odločite po svoji vesti.

Strelec

Angel Varnosti vas bo spremljal in podpiral, da opazujete današnja dogajanja in si sami ustvarite mnenje o ljudeh in stvareh. Ne nasedajte na lepe besede in ostanite v svojem prostoru, da se lažje odločite, katera pot je optimalna za vas. Vaš dnevni Angel vas bo pri tem vodil, zaupajte mu.

Kozorog

Angel Sodelovanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da lažje sodelujete z drugimi. Opustite stara prepričanja o vrednotah in jih ne vsiljujte drugim. Samski imate danes priložnost, da spoznate simpatijo in začnete sprejemati življenje bolj ljubeče.

Vodnar

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da prevzamete odgovornost in jasno izrazite svoje namere. S tem boste pridobili naklonjenost drugih in se izognili neprejetnim situacijam. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Z njegovo pomočjo se boste osvobodili vseh pritiskov okolice, lažje zadihali in si povrnili dobro voljo in počutje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.