Angelski dnevni horoskop za 5. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZAPELJEVANJA postaja stalni del vaše družbe in vam da občutek, da s tem vse dosežete. Čedalje intenzivnejši ste v tej smeri – poglejte, če vam je to še ok. 

Bik

ANGEL VITALNOSTI vas podpre v dobrem zdravju in počutju. Sledite svojim željam in manj časa porabite za izpolnjevanje želja drugih. To bo vaša večja sprememba. 

Dvojčka

ANGEL STABILNOSTI  končno ustvari pogoje, da se tudi doma počutite dobro. Seveda se boste lahko tudi o vsem pogovorili, samo glejte, da se ne izogibate tabu temam. 

Rak

ANGEL KREATIVNOSTI  pomaga pogledati na čustva in počutje in pomaga do pravih spoznanj in rešitev v situaciji, kjer boste pretirano občutljivi na vsako opazko.

Lev

ANGEL TREZNOSTI vas obvaruje pred prenaglimi potezami – predvsem v tem, da bi takoj pokazali svetu zadovoljstva in svoje odločitve glede čustev. Ne želite si, da bi vas okolica obrnila v obratno smer. 

Devica

ANGEL JASNE KOMUNIKACIJE pomaga skomunicirati tako, da vam okolica, predvsem partner pomagajo pri pomembnih odločitvah. Priznajte si, kako vas to osreči. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VZTRAJNOSTI  ne glede na okoliščine pomaga, da sledite svojemu, sicer nenavadnemu pa vseeno odličnemu načrtu za krepitev fizičnega telesa. 

Škorpijon

ANGEL MANIPULACIJE  točno ve, kako speljati zadeve, da dobite natančno tisto, kar želite. Navidezna zmedenost in nemoč sta nekaj čisto drugega kot pokažete, a ne? 

Strelec

ANGEL RAZMISLEKA vas vodi do hvaležnosti za vse, kar že imate v življenju. Kateri dogodki in ljudje vas spodbudijo da pogledate kaj si zares želite? 

Kozorog

ANGEL DOBREGA ŽIVLJENJA je zadovoljen, ko presenečeno ugotavljate, da imate vendarle lepo mrežo dobrih prijateljev in so vsi iskreno na vaši strani. 

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ pomaga uvideti, kako ste pristali v trenutni situaciji. Razmislite, če si želite tako nadaljevati ali je čas za spontana druženja. Dovolj je vaših ograj in zidov.  

Ribi

ANGEL NAVDUŠENJA je tako močan, da boste želeli vsem pokazati dobro pot. Vsem privoščite veselje, samo ne pozabite spet nase in sledenje svoji poti. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot