Angelski dnevni horoskop za 5. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani. Okolica bo imela na vas velik vpliv, a s pomočjo vašega dnevnega Angela, ki vam daje moč in podporo, boste lažje ostali fokusirani nase i tako ohranili dobre energije. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas vodi.

Bik

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani in se ne oddaljujete od svojih ciljev. Notranji red vas odpre, da vidite, kaj so dobre spremembe za vas in s tem se začne vzpostavljati nov nivo delovanja vašega uma, ki vam zna včasih zamegliti situacije.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpira pri vseh spremembah, ki bodo okrepile vaše materialno stanje in vam dale nove temelje v življenju. S pomočjo drugih kakor tudi s sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in vaše močne volje, boste lažje začeli uresničevati svoje sanje.

Rak

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da sebe postavite na prvo mesto. Opazujte svoje občutke, ki jih v vas sprožijo drugi in lažje boste spoznali, kaj je potrebno spremeniti ali opustiti, da naredite preboj v življenju. Čas je za spremembe in pri tem vas podpre tudi vaš dnevni Angel. Zaupajte.

Lev

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite. Na ta način boste lažje prepoznali kdaj, kje in kako pridete do željenih rezultatov, ko jasno izrazite svoje želje in ideje. Vaš dnevni Angel vas vabi k odkrivanju novega, sprostite se in sodelujte.

Devica

Angel Odnosov vas danes vodi k iskreni komunikaciji. Na ta način se boste lažje dogovorili o svojih načrtih in naredili plane za uresničitev le teh. To vam bo povrnilo upanje in potrebno odločnost, da prevzamete odgovornost zase in svoja dejanja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odločanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase in ugotovite, kaj vas ovira pri strasti in veselju. Podpre vas pri odločitvi, da zaključite z določenimi navadami in vzorci in postanete glavni akter v življenju. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Izražanja vas danes aktivira v smeri izražanja sebe, svojih misli in potreb. Iskrenost do sebe vas bo notranje pomirila in lažje se boste jasno izrazili ter s tem sprostili težke energije v odnosih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in se izražajte jasno, iskreno, da se začne življenje premikati v novo smer.

Strelec

Angel Akcije vas bo danes podprl pri aktivnostih, ki bodo okrepile tako vaše telo kot dvignile vaš nivo zavedanja sebe in svojih potencialov. Z njegovo močjo in svojo odločnostjo se vam bo uspelo vrniti na pravo pot, da boste lažje začutili notranjo moč in pogum, ki vam bosta pomagala pri nadaljnjih korakih.

Kozorog

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Dovolite si uživati v tem trenutku, tukaj in sedaj, spustite občutke nelagodja in nadzor ter se odprite za ljubezen, da vas vodi in pripelje v življenje nove ljudi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da spustite svoja pričakovanja glede drugih. Trenutni nivo sodelovanja z drugimi, vam ne prinaša več napredka, zato spremenite način in skomunicirajte vse, da se uredijo odnosi. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Ustvarjanja vam bo danes pomagal, da se predate svojim idejam. Ne glede na mnenje okolice, začnite kreirati tiste stvari, ki vam dajejo veselje in s tem krepijo življenjsko energijo. S tem boste odprli nova vrata, ki bodo v vaše življenje pripeljala nove ljudi, ki vam bodo naklonjeni in vam pomagali do uresničitve vaših želja.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.