Angelski dnevni horoskop za 5. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Osvobajanja vas danes podpre, da se posvetite sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje osvobodili občutkov krivde preteklosti, ki vas omejuje in se odprli za nova spoznanja o sebi.. Naj vas vaš dnevni Angel vodi na poti osvobajanja.

Bik

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal, da se boste odprli sebi in dogajanjem okoli vas. Tako si boste lažje priznali, kam vas vodi vaše srce in svoja čustva tudi izrazili. Naj vas skozi dan vodi vaš dnevni Angel in vaše srce.

Dvojčka

Angel Napredka vas vodi do novih idej in spoznanj. Vse, kar ste do sedaj naredili in izpeljali, vas vodi k nadaljnjim uspehom, kar bo še okrepilo vašo voljo, da se posvetite novim projektom. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal.

Rak

Angel Akcije vam bo dal zagon, da sodelujete v vseh aktivnostih dneva. Sprejmite njegovo podporo in začutite svojo strast, da se aktivirate in prevzamete življenje v svoje roke, kar vam bo okrepilo notranjo moč in podporo drugih. Današnji Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Spreminjanja vas skozi današnji dan vabi, da ugotovite, kaj si želite in kaj vam manjka v vašem življenju. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprostili vašo ujetost v preteklosti glede odnosov kakor tudi osvoboditev energij sedanjosti v odnosih.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi. Izrazite svoje ideje in želje, da vas pri tem podprejo tudi drugi in se lahko začnejo uresničevati. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se odprete novim energijam sreče in moči, ki vas vodijo do večjih sprememb.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da se sprostite in odprete svoje srce. Priznajte svoja najgloblja čustva, pa čeprav samo sebi in lažje se bodo vse stvari postavile na pravo mesto. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes podpre za vse spremembe. Z njegovo pomočjo boste lažje opustili stara prepričanja in bremena preteklosti. Sodelujte, da se stvari obrnejo  v vašo korist in vam pomagajo pri odločitvah. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Odnosov vam danes pomaga v razreševanju konfliktov v odnosih. Sprejmite njegovo podporo, da se lažje izrazite in priznate svoje napake, kar bo naredilo prostor na nove sveže energije. Naj vas vaš dnevni Angel vodi k sprejemanju vsega novega v odnosih.

Kozorog

Angel Zaključka vam bo danes pomagal, da zaključite s preteklostjo, saj vam to jemlje življenjsko energijo in vas ovira v sprejemanju novih energij. Veselite se vsakega dne posebej in začutite, kaj si želite, da se lahko osredotočite na nove stvari, nove ljudi. Naj vas skozi dan vodi vaš dnevni Angel.

Vodnar

Angel Odprtosti vas bo danes vodil, da se odprete drugim. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje dovolili drugim, da prevzamejo del nalog in odgovornost zanje. S tem se boste razbremenili in pridobili njihovo zaupanje in spoštovanje, kar bo izboljšalo tudi vaše počutje.

Ribi

Angel Sreče vas bo spremljal skozi današnji dan. Veselje, sreča in dobro počutje vas bodo odprli za sprejem vseh novosti, ki vam bodo dale voljo, da aktivno sodelujete z vsemi in z vsem. Vse to se vam bo obrestovalo v prihodnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.