Angelski dnevni horoskop za 5. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POTRPEŽLJIVOST bo priskočil na pomoč v pogajanjih. Odlično vam lahko uspe aktivirati že dolgo željeno smer sprememb v življenju, a tudi natančnost ne bo odveč. 

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje v urejanju doma – lotili se boste optimistično in polni elana tudi uspešno veliko naredili. Vnesite novo pozitivno energijo za boljše življenje. 

Dvojčka

ANGEL PREVIDNOSTI vam v pogovorih pomaga izogibati se kočljivim temam in seveda, ne provocirajte. Sami ste občutljivi na besede, morda so vaši sogovorniki tudi. 

Rak

ANGEL SKRBNOSTI vas vodi v urejanje vsega, kar potrebujete za zimski čas. Ne jezite se, če vam bližnji ne pomagajo – naredite kolikor lahko in se izognite nesramnosti. 

Lev

ANGEL USODE  bo prevzel tiste stvari, kjer ne boste več znali in vedeli kako. Predajte mu vse in opazujte, kako skozi sprostitev prihajajo nove ideje in boljše rešitve.

Devica

ANGEL ČASA vam skuša pokazati, da je življenje lepo in da se naučite uživati ob opravljenem delu namesto da hitite takoj naprej k novim izzivom. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MIRU bo pomagal ohraniti mirno kri v situaciji, ko si v navalu optimizma naložite preveč dela. Poglejte, kako lahko sprostite pritisk drugih, saj se ne mudi. 

Škorpijon

ANGEL POGOVORA želi, da situacijo razjasnite in nehate računati na popustljivost drugih. Tudi vi imate svoj del obveznosti – opravite jih in pomagajte vzpostaviti harmonijo doma. 

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA vas objame in takoj ste pripravljeni si vzeti čas zase. Kaj si bost tokrat privoščili, da dobite nov zagon za uresničevanje temeljnih želja? 

Kozorog

ANGEL ZAVEDANJA IN SPOZNANJ vam v novi luči pokažeta kako ste v odnosih. Ali prepoznate, kako se sami vedete in s čim toliko vznemirjate domače? Ne prepirajte se, opazujte. 

Vodnar

ANGEL SODELOVANJA vas vodi v oblikovanje in vzpostavitev novih sistemov. Če bi lahko to izpeljali sproščeno in brez težav, se ne bi spet umikali v svoj svet- kamor greste, ko čutite neuspeh. 

Ribi

ANGEL REALIZACIJE kratkoročnih načrtov- po domače, naredite tisto, kar je vsak dan potrebno za tekoče življenje, da se izognete stresu in prepirom in seveda, V AKCIJO takoj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.