Angelski dnevni horoskop za 6. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da se sprostite. S podporo energij zlate barve boste lažje sodelovali z vsemi in na ta način prišli do veselje in zadovoljstva. To vam bo dolgoročno koristilo na vseh področjih življenja. Sodelujte in se odprite vsemu, kar vam pride na pot.

Bik

Angel Fokusa vas bo danes aktiviral, da ohranite zbranost. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje naredili potrebne načrte in energije indigo barve vas vodijo, da sledite svoji intuiciji in naredite korak v smeri osvobajanja starega in sprejemanja novega načina razmišljanja in delovanja.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes vabi k iskrenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve boste začutili potrebo po stiku s seboj, kar vas bo vodilo do odločitev, da naredite spremembe v odnosih in izstopite iz tistih, kjer se ne počutite srečne in svobodne. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Rak

Angel Komunikacije vas bo danes vodil skozi dan in s podporo energij roza barve se boste lažje izrazili in izpostavili brez potrebnega truda. To vam bo prineslo voljo za naprej in pozitivne spremembe na vseh področjih Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Lev

Angel Predanosti vas danes vabi k lahkotnosti. Kvaliteta energij srebrne barve vam preda potrebno svežino, jasnost in modrost, da ste sami sebi največji zaveznik in iz tega prostora kreirate svoj vsakdan. To vam bo prineslo nova spoznanja in spremembe v osebnem življenju. 

Devica

Angel Moči vam danes preda voljo, da sledite sebi. Na ta način se boste odmaknili od vplivov bližnjih in žarki zelene barve vas bodo napolnili s sproščenostjo, da spustite svoja pričakovanja glede drugih. Sprejmite podporo in sledite energijam dneva, ki vas bodo napolnile z upanjem, da zaupate sebi in svoji poti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve boste energije ljubezni prenesli na vse v vaši bližini, kar vas bo okrepilo v življenjski moči in dobremu počutju. Sodelujte in uživajte ter si tako naberite nove sveže enegrije za naprej.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da naredite nekaj dobrega zase in svoje bližnje. Kvaliteta energij rumene barve vam bo okrepila notranjo moč in odločnost, da prevzamete odgovornost za določene spremembe. Vašo močjo voljo bodo začutili tudi drugi in vam sledili.

Strelec

Angel Umika vam danes preda podporo, da ste točno to, kar ste. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij vijolične barve boste začutili notranji mir in se globinsko sprostili. Tako boste prišli do novih idej in spoznanj ter se usmerili na pot sprememb, ki jih že nekaj časa želite v življenju. 

Kozorog

Angel Reda vas danes nagovarja, da v svoj vsakdan vpeljete nov sistem. Pri tem vam bodo v pomoč energije rdeče barve, ki vas okrepijo v moči in vztrajnosti, kar vam bo dalo večjo prizemljenost in zbistrilo vaš um. To bo prineslo nov val svežih energij in sprememb, da začnete korak za korak uresničevati svoje želje.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barv boste lažje skomunicirali tisto, kar želite in kaj potrebujete in enako dovolili tudi drugim. Odprite se sprejemanju, da se bolj epovežete z bližnjimi, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Ribi

Angel Veselja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energiij oranžne barve boste sprostili vsa stara čustva in začutili voljo do zdravega načina življenja. To vam bo prineslo več radosti in kreativnosti za načrte za prihodnost. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.