Angelski dnevni horoskop za 6. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Izražanja vam bo danes pomagal, da jasno izrazite svoje želje in zahteve. S tem se boste približali drugim, ki vas bodo v vaših željah podprli in vam pomagali k uresničitvi le teh, kar bo okrepilo odnose in vašo samozavest.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v lahkotnem sodelovanju z drugimi. Na ta način se boste odprli drugim, kar vam bo pomagalo, da vzpostavite pristne odnose in pridobite naklonjenost za vas pomembne osebe. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Sreče vas danes vodi, da se osredotočite nase in na tisto, kar je za vas pomembno. Na ta način boste ohranili dobre energije, kar vam bo povečalo samozavest in naredili potrebne zaključke ter si s tem odprli nove poti za osebno transformacijo.

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes podpre, da se izognete pritiskom okolja. Sledite dogodkom dneva in samo opazujte svoje občutke, kar vam bo pomagalo ohraniti notranji mir. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo podporo boste lažje osredotočeni na tukaj in zdaj, kar vam po pomagalo, da uredite in naredite vse poslovne zadeve najbolj optimalno.   S tem si boste pridobili zaupanje drugih in okrepili notranjo moč.

Devica

Angel Komunikacije vam danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje vzpostavili nov nivo sodelovanja z drugimi, kar vam bo vlilo pogum in moč, da sledite svojemu instinktu in si uredite življenje kot si želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Upanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Zadihajte v nove energije in lažje boste ugotovili, kaj vam manjka v tem trenutku in na kakšen način lahko to uresničite in izpeljete, da se stvari pozitivno uredijo.

Škorpijon

Angel Odnosov vas bo danes podprl, da uredite vse nejasnosti v odnosih. Na ta način se boste lažje sredotočili na spremembe, ki so potrebne, da vaš prosti čas postane res vaš čas za sprostitev in okrepitev življenjske enegrije. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in z njim sodelujete.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes vodi k lahkotnosti. Pomagal vam bo, da se osredotočite na svoj notranji prostor miru in zadovoljstva ter tako spoznate, kje so pasti v odnosih, kamor se vedno znova zatikate.  S tem presegli svoje omejitve ter se usmerili na pot pozitivnih sprememb.

Kozorog

Angel Veselja vas bo danes objel in vodil skozi dan. Sprejmite njegovo podporo, da začutite optimizem, se sprotite in se s tem odmkanete od vplivov okolice in odnosov, ki vas vežejo. To vam bo prineslo nove sveže energije, da pogledate bolj sproščeno in veselo na svojo prihodnost.

Vodnar

Angel Odločanja vam danes pomaga, da realizirate svoje misli in ideje. Sprejmite podporo in pomoč drugih, saj lahko skupaj hitreje in bolj sproščeno uredite vse tisto, kar si želite. S tem boste okrepili samozavest in odnose, kar vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih.

Ribi

Angel Spoznanja vam bo pomagal, da se soočite s seboj in sprejmete pomembne odločitve. Razumeli boste vse tisto, čemur ste se prej upirali in ugotovili, kaj vam je resnično pomembno v tem trenutku. Sprostite se in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.