Angelski dnevni horoskop za 6. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE ponuja rešitev vašim čustvenim nihanjem in posledicam na telesu. Sodelujte z njim in si poiščite svoj najbližji način sproščanja.

Bik

ANGEL HARMONIJE vas osvaja, a vaša prekipevajoča čustva niso najbolj sodelujoča. Če jih ne boste kontrolirali, boste ustvarjali težave v okolici. 

Dvojčka

ANGEL PODPORE je usmerjen v intimno ljubezen, kar ustvarja odlično počutje doma. Čas je, da ste več doma, drugače bo šla sprememba mimo vas. 

Rak

ANGEL NEGOVANJA SEBE vam pomaga odmakniti okolico od vas ravno prav, da si ustvarite svoj miren notranji svet. Privoščite si dan zase, potem pa spet nazaj v družbo.

Lev

ANGEL POGUMA se pokaže, ko opazite, da imate dovolj ljudi in podpore na svoji strani. PA saj ste vedeli, da imate velik vpliv na ljudi, pokažite sedaj ustvarjalnost. 

Devica

ANGEL FOKUSA vas usmeri danes na doseganje poslovnih ciljev in idej – ob tem svoja čustva potisnete na stran in ohranite v odnosih dobro voljo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOSTI pokaže rešitve za dom – če še niste vedeli, kaj je vam najbolj pomembno, opazujte današnje stanje in ne sprejemajte obiskov, ki vam zrušijo mir. 

Škorpijon

ANGEL ZDRAVJA pomaga vam do pravih informacij in pomoči ter ukrepov, vi pa s tem pomagate naprej drugim – vaša praktičnost pride do veljave. 

Strelec

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga v odnosih, kjer ne želite več starega stanja, nasprotno, pomembno je, da odbijte strastne scene in greste naprej. 

Kozorog

ANGEL PODPORE prihaja z vseh smeri – skozi prijatelje, znance, okolico nasploh. Vaši koncepti so zanimivi, pritegnejo prave ljudi. 

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA vas na svoj način povezuje z vsemi, a seveda, na vaš, svojevrsten način. A je potrebno zadržati zase vse, kar vam veliko pomeni? 

Ribi

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga predelati izkušnje zadnjih dni in tednov – selitvi, hitrih spremembah, končno tudi o tem, da se pokažete točno tako, kot ste in si želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot