Angelski dnevni horoskop za 6. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Zdravilne energije bele barve  vam prinesejo svežino in čistost, da odprete srce, ki vam pokaže, kaj si želi in kaj je vaša prava pot. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Bik

Angel Fokusa vam danes pomaga, da poslušate svojo intuicijo. Tako se boste lažje odmaknili od vplivov okolice in s podporo indigo barve sprejeli vsa potrebna sporočila in spoznanja, da sprovedete svoje ideje. To vam bo dvignilo samozavest in lažjese boste razumeli z vsemi okoli vas, saj boste pomirjeni s seboj.

Dvojčka

Angel Odnosov vas vodi skozi današnji dan in podpora energij svetlo modre barve vas osvobodi vseh preteklih zamer. Na ta način boste lažje iskreno spregovorili  o svojih željah in potrebah. Sprostite se in dovolite, da se stvari v odnosih razrešijo s podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegovih energij in energij roza barve boste lažje prisluhnili sebi in drugim. To vam bo prineslo v odnose več zaupanja in iskrenosti, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše počutje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Moči vas danes podpre v spremembah na poslovnem področju. Zdravilne energije oranžne barve vas podprejo v čutenju sebe in izražanju svoje resnice, kar vas pomaga v ustvarjalnosti in krativnosti, da naredite potrebne spremembe in se usmerite v boljšo prihodnost.

Devica

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da ohranite fokus na idejah in se posvetite rešitvam. Podpora energij temno modre barve vas bo aktivirala v smeri rešitev, da boste bolj jasno videli, v katero smer se obrniti, da se vse skupaj izpelje na najbolj optimalen način.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se mu predate. Samski lahko spoznate novo ljubezen, vsi ostali pa imate možnost, da uredite vse napetosti v odnosu in podpora energij marelične barve vam bo vsem v pomoč, da se osvobodite starih vzorcev, ki so vas ovirali v sprejemanju in dajanju ljubezni in čutenju strasti.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas bo danes podprl v sproščenosti. Na ta način boste lažje prišli do svoje moči in podpora energij rdeče barve vam bo pomagala okrepiti fizično telo, da sprejmete tudi vso svojo podzavestno moč in jo usmerite v pozitivne spremembe.

Strelec

Angel Preporoda vas bo danes podprl pri vseh spremembah. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo okrepile in zaščitile od vplivov drugih, da lažje spustite vse navezave in pridete do spoznanj, kaj si resnično želite v življenju. S podporo vašega dnevnega Angela boste zastavili nove močne temelje.

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes podpre v odločanju. Sprejmite njegovo podporo in energije oranžno rumene barve vas bodo še dodatno aktivirale, da prevzamete življenje v svoje roke. Odločite se za lahkotnost in radovednost, da se optimalno odprete za vse dobro, kar prihaja v vaše življenje.

Vodnar

Angel Spoznanja vas danes vodi do novih spoznanj o sebi. S podporo energij turkizne barve boste lažje spremljali reakcije na dogodke okoli vas, reakcije na odločitve drugih, jih ozavestili in lažje opustili. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Ribi

Angel Lahkotnosti vas bo danes podprl v sproščenosti in veselju. Uživajte v teh trenutkih in s podporo energij zlate barve se boste regenerirali na globljem nivoju in  dobili na moči, da naredite velike spremembe v življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.