Angelski dnevni horoskop za 6. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ustvarjanja vam danes pomaga, da skozi sprostitev naredite največ zase. S sprejemanjem energij bele barve boste sprejeli dodatno mehkobo, nežnost in osvežitev, da se razbremenite vseh starih navad in tako pritegnete v svoje življenje več veselja in radosti. 

Bik

Angel Modrosti vas danes vodi do spoznanj. Hvaležni bodite za vse, kar se je zgodilo v preteklosti in podpora energij temno modre barve vas odpre za nove ideje in nov način življenja.  To vam bo izboljšalo počutje in dalo upanje za naprej. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Akcije vam do danes dal voljo in zdravilne energije rdeče barve moč in podporo, da začnete kreirati življenje tukaj in zdaj. Bodite aktivni, da se vse premakne v pravo smer in postavite temelje za lepšo prihodnost. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sprejemanja vas vodi skozi današni dan. Zdravilne energije roza barve vas vabijo, da se predate vsemu, kar se dogaja okoli vas in samo opazujte, kako se stvari postavljajo na svoje mesto. Sprostite se in dovolite, da vas vodi in usmerja vaš dnevni Angel.

Lev

Angel Odgovornosti vas bo usmerjal skozi dan. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve boste lažje prevzeli odgovornost zase in svoja dejanja ter tako usmerili energije v vaše dobro, da se začenjo želje uresničevati. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela. 

Devica

Angel Akcije vas danes vabi, da se soočite z vsemi strahovi, ki vas odmikajo od lepote življenja. Če ne gre drugače, zapišite vse tisto, kar vas bremeni in kvaliteta energij magente barve vas dodatno podpre in vam pomaga, da z mehkobo v sebi spustite vse staro in dovolite, da se življenje dvigne na nov nivo.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas danes podpre v zadovoljstvu. Sprostite se in s podporo energij zlate barve boste regenerirali tako svoje telo kot duha, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo, da lažje sledite sebi in svojim željam. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes vodi k lahkotnosti. Kvaliteta energij marelične barve vas okrepi v čutenju sebe in drugih, kar vam bo v pomoč, da spustite pričakovanja do drugih in dovolite, da vsak poskrbi zase po svojih najboljših močeh. To vas bo čustveno in mentalno sprostilo, okrepilo in lažje boste sebe postvaili na pravo mesto.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes vodi skozi pozitivne spremembe in s podporo energij rumene barve boste začutili radost in moč, da ste sami sebi najboljša družba, kar bo k vam pritegnilo več dobrih stvari in ljudi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se posvetite sebi. Zdravilne energije modre barve vas podprejo v aktivnostih, da okrepite fizično telo in s tem izboljšate svoje počutje, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre, da sledite sebi. Z njegovo pomočjo in s podporo energij roza barve se boste lažje osvobodili vseh starih navad in vzorcev, pridobili na moči in aktivno sledili vsem dogodkom in spremembam na poti do cilja.

Ribi

Angel Počitka vas danes vabi v svoj objem. S sprejemanjem kvalitet vijolične barve boste skozi čutenje veselja in miru lažje sprostili svoje telo, kar vam bo prineslo sveže energije in nova spoznanja o sebi, o talentih. Začenja se novo obdobje za vas, sprejmite podporo in sodelujte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot