Angelski dnevni horoskop za 6. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POSLOVNOSTI bo zahteval vso vašo pozornost in čas. Obljuba dela dolg, kjer ste obljubili, boste morali izpolniti, da se vam pokažejo možnosti za daljše sodelovanje.

Bik

ANGEL REDA bo vztrajal pri urejanju stvari, za katere ni hitrih rešitev. KO imate red, pridejo ideje in dobre ideje bodo obrodile sadove, sledite jim.

Dvojčka

ANGEL KREATIVNOSTI in ELANA vam pomaga do konkretnih načrtov in idej. Ne dovolite okolici, da vas moti, saj se odpirajo možnosti večjih sprememb.

Rak

ANGEL LENOBNOSTI je vedno blizu, ko potrebujete odmik tistih, ki od vas pričakujejo veliko. Vedno je zraven tudi, ko ne veste kako se organizirati.

Lev

ANGEL ELANA čaka na pravi trenutek, v sebi pa že sedaj lahko čutite veliko energije. Ne razmetavajte je z razlaganjem, ustvarjajte v mislih in počakajte na primeren trenutek.

Devica

ANGEL ČUSTVOVANJA vas je izzval, da ste si čustva lahko že priznali, pokazat svetu pa jih še ne upate. Naužijte se jih najprej v sebi in šele potem razkrijte, kar želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NOTRANJE STABILNOSTI vam v javnosti in srečanjih z ljudmi pomaga v sebi ohranjat drugačnost. Pri tem ne boste za okolico moteči, pa še pri sebi veliko razčistite.

Škorpijon

ANGEL OSVOBAJANJA vas osvobodi balasta, zaradi katerega izgubljate dosti energije: zahtev, nedokončanega, želja ipd. Čas je za krepitev notranje moči.

Strelec

ANGEL LJUBEZNI pomaga prepoznati kako zelo naklonjeno vam je življenje. Prijatelji vam bodo omogočili, da se bo uresničila vaša velika želja, čas je za vas.

Kozorog

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas vodi v novih odnosih in načinu izražanja čustev – vzemite si dovolj časa in dajte čas tudi drugi strani, da se lahko odzove v svojem tempu.

Vodnar

ANGEL HUMORJA vam zna povrniti optimizem, zato se spomnite nanj vsakič, ko se znajdete napeti sredi dela. Ne glede na obveznosti, delujete najbolje samo sproščeni.

Ribi

ANGEL NAVDIHA ni v preteklosti, ni ga med prijatelji, ni ga zunaj vas. Danes je čas za umiritev in prepoznavanje in sprejemanje sebe.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot