Angelski dnevni horoskop za 6. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas bo vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve se boste vsega lotili lahkotno in uspeli urediti vse, kar želite. Sijali boste navznoter in navzven, kar bo pozitvno vplivalo tudi na odnose. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Srčnosti vas bo danes objel in žarki zelene barve vas bodo sprostili, zmehčali, da lažje sledite svojemu srcu in spustite nadzor nad bližnjimi. To vas bo odprlo za nove energije in vas okrepilo v čutenje sebe, ritma svojega telesa in duha. 

Dvojčka

Angel Svobode vam bo danes pomagal v jasnosti. Zdravilne energije bele barve vam bodo to še okrepile, kar vam bo prineslo drzne ideje in zamisli. Izkoristite dan in naredite načrt, da se vaše življenje postavi na nove temelje. 

Rak

Angel Fokusa vas danes vzpodbuja, da sledite svojim načrtom. S podporo energij modre barve se boste lažje umaknili od vplivov okolice in tako ohranili zbranost na svojih aktivnostih. To vam dalo voljo za naprej in lažje se boste predali temu, kar vas veseli.

Lev

Angel Komunikacije vas danes podpre pri jasnem izražanju. Kvaliteta energij rumene barve vas bo okrepila v notranji moči, da sproščeno in takoj izrazite vse tisto, kar je za vas pomembno ali vas muči. Tako boste razbremenili svoje misli, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše počutje.

Devica

Angel Miru vas danes vodi k umiku. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij roza barve se boste globinsko sprostili, kar vam bo pomagalo, da uskladite notranji kot zunanji red. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da ohranite notranji stik.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Motivacije vas danes vzpodbuja, da posvetite čas sebi. Kvaliteta energij srebrne barve vam preda vibracije čistosti, bistrosti, kar vas bo dalo zagon, da se aktivirate v kreativnosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Strasti vas v današnjem dnevu podpira, da se predate čustvom. Žarki oranžne barve vas bodo negovali in pričeli boste uživali tako v svoji družbi kot družbi drugih. Predajte se novim energijam strasti in dovolite, da vam pokažejo novo pot v življenju. 

Strelec

Angel Reda vas danes vodi k spremembam in s podporo energij turkizne barve, ki vam prinesejo svežino, boste dobili jasno sliko o trenutni situaciji. Tako se boste lažje odločiti, kako naprej, da se stvari izboljšalo in vam prinesejo materialne in finančne koristi.

Kozorog

Angel Ljubezni vas danes vabi, da stopite iz cone udobja. S podporo energij marelične barve se boste osvobodili starega načina razmišljanja in sodelovanja v odnosih, samo dovolite si narediti korak naprej. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel in vam pokaže pot. 

Vodnar

Angel Predaje vas v današnjem dnevu vodi, da se ne zapletete v reakcije okolice. S sprejemanjem energij vijolične barve boste lažje ostali v svojih energijah in opazovali svoje reakcije na dejanja drugih. Tako boste vedeli, kje ste občutljivi in zakaj in to tudi lažje spustili.

Ribi

Angel Sreče vas danes vabi v svojo družbo in žarki rdeče barve vas bodo okrepili v čutenju sebe, kar boste pokazali tudi bližnjim in umaknile se bodo vse sence in nejasnosti v odnosih. To vam bo prineslo veselje, vitalnost, kar najbolje izkoristite zase, da se okrepite fizično kot tudi psihično.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.