Angelski dnevni horoskop za 6. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes vodi k lahkotnosti in s podporo energij modre barve boste bolj jasno razmšljali, kar bo tudi izboljšalo vaše verbalne sposobnosti. Na ta način boste deležni pozitivnih stvari s strani okolice, kar vas bo usmerilo v čisto drugo smer življenja.

Bik

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se mu predate. Kvaliteta energij marelične barve vam bo pomagala do sprostitve in nežnosti, da lažje odprete srce sebi in drugim. Tako boste spoznali sebe na drugačen način in spustili nadzor nad dogajanjem, kar vas bo umirilo in naredilo bolj dovzetne za lepoto okoli vas.

Dvojčka

Angel Narave vas bo danes objel in popeljal skozi dan na način, da se zaveste, kaj v tem trenutku najbolj potrebujete. Ne delajte načrtov in s podporo energij roza barve  boste umirili vaša čustva in dan preživet v naravi bo blagodenjo vplival tudi na vaše fizično telo. Sprejmite podporo, da se osvežite in lažje zadihate.

Rak

Angel Predaje vas danes vodi, da sledite dogodkom dneva. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo prinesle več veselja, kar se bo čutilo v vaši sproščenosti in zadovoljstvu v vsem, kar boste počeli. Dovolite, da vas energije vodijo v čisto drugačno zaznavanje sebe in kvalitete življenja.

Lev

Angel Svobode vas danes vabi v naravo. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zelene barve, ki bodo blagodejno vplivale na vaše ravnovesje, boste čutili več harmonije, miru in lažje sodelovali v vseh izzivih, ki vam jih prinaša današnji dan. To bodo čutili tudi domači, kar bo sprostilo napetosti med vami.

Devica

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo umirile, bolj jasno boste izrazili svoje ideje in drugim dovolili, da vam pomagajo pri kreiranju načrtov za prihodnost. Tako boste bolj optimistični in kreativno razpoloženi za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas danes odpre za drugačen način delovanja. Zadihajte v energije bele barve, ki bodo prečistile tako vaše misli in čustva, kar vam bo prineslo več mehkobe in senzualnosti. Tako se boste bolj intuitivno, ustvarjalno in srčno lotili vsega, kar počnete.

Škorpijon

Angel Predanosti vas danes vabi, da mu predate vaše skrbi in strahove. Na ta način in s podporo energij indigo barve, ki vas bodo globinsko prečistile in umirile, boste dobili bolj jasno sliko vsega, kar se vam dogaja. Celovit pregled nad vsem, vam bo dal moč in pogum za nove začetke.

Strelec

Angel Novosti vas danes vzpodbuja, da izkoristite vse priložnosti dneva. Tako boste prišli do več možnosti za pozitivne spremembe na poslovnem področju. Kvaliteta energij vijolične barve pa vam bo povečala ambicije in želje po uspehu tudi na materialnem področju.

Kozorog

Angel Odprtosti vas danes vodi k sproščenosti. Zdravilne energije srebrne barve bodo blagodejno vplivale na vaše sočutje najprej do sebe in nato še do drugih. Tako boste lažje prisluhnili srcu in ljudem, ki so vam blizu in se začeli odpirati za novosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Moči vam bo danes dal voljo in moč, da uredite vse, kar želite. Žarki rdeče barve vam bodo okrepili željo po uspehu, kar vam bo dalo zagon, da postavite sebe na prvo mesto in se bolje organizirate. Sprejmite podporo in vse skupaj vam bo lažje.

Ribi

Angel Sproščenosti vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij rumene barve, ki vam bodo dvignile samozavest, optimizem in okrepile željo po druženju, se boste osvobodili starega načina delovanja. Tako bo odpadla teža preteklosti in iskrice kreativnosti vas bodo vodile v doživljanje novega.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.