Angelski dnevni horoskop za 6. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sebi, da lažje sproščeno pogledate na odnose in samo spremljate, kar se dogaja glede odnosov. To bo okrepilo vašo stabilnost in sodelovanje z vsemi. Sprejmite energije vašega dnevnega Angela, da se ne ujamete v zmedenost in čustveno nestabilnost.

Bik

Angel Lahkotnosti vas danes vodi čez večje ovire glede odločitev svojega življenja. Niso drugi krivi za vašo slabo voljo in počutje, spustite morebitne obtožbe in si raje vzemite čas zase ter dovolite, da spustite stare miselne vzorce. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal voljo, da uredite vse nedokončane, nerešene stvari iz preteklost. Znebili se boste starih bremen in naredili prostor za novo energijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo moč in vašo vztrajnost.

Rak

Angel Sproščanja vas danes podpira, da z njegovo pomočjo lahkotno sprejmete vse spremembe v vaše življenje. Danes bo optimalen dan za to, izkoristite podporo vaš ega dnevnega Angela.

Lev

Angel Svodobe vas danes podpira pri vseh spremembah, da izrazite sebe in svoje mnenje. Ne bo vam več mar za mnenje okolice, izrazite se iskreno in jasno, s tem se boste osvobodili vseh vplivov, ki jih res več ne potrebujete.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre pri vsem, kjer boste delovali samezavestno in odločno. Volja in moč bosta danes vaše gonilo, pazite le, da si ne boste preveč dovolili. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega Reda vam bo danes pomagal, da nadaljujete z globinsko preobrazbo, da se vzpostavi in utrdi nova struktura vašega delovanja. Z pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo to lažje, prav tako pa vas ne bodo več motili vplivi okolice.

Škorpijon

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da boste v odnosu do drugih pazljivi, v nasprotnem primeru lahko pride do nesoglasij in lahko, da ostanete sami. Spoštujte sebe in druge ter sodelujte z vašim dnevnim Angelov, ki vas bo vodil.

Strelec

Angel Notranjega zdravljenja vam bo danes pomagal, da se boste lažje globinsko sprostili in se rehabilitirali. Vzemite si čas zase, da se proces rehabilitacije lahko začne in pridobite svežo, novo moč. Sprejmite podporo vašega dnevega Angela, ki vas bo vodil.

Kozorog

Angel Optimizma vam bo danes pomagal, da začutite harmonijo, svežino, optimizem in se pripravite na nove korake v vašem življenju. Sprostili se boste in počakali na ugoden trenutek za vas.

Vodnar

Angel Uspeha vam bo skozi današnji dan v pomoč, da boste lažje začutili, kje potrebujete še spremembe, ki vas bodo popeljale v nov način življenja. Kljub nestrpnosti boste imeli voljo in moč, da naredite osebne preboje.

Ribi

Angel Igrivosti vam bo danes pomagal, da boste skozi dan v svojem čutenju lahko izrazili sebe in ne pozabili na občutke drugih. Dobra volja je nalezljiva, pazite, da ne boste provokativni, le vas vaš dnevni Angel vodi v igrivost in lahkotnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.