Angelski dnevni horoskop za 6. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga, da odprete srce tudi skozi vaše odnose. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in drugim pokazali, koliko vam pomenijo in se ne boste več upirali pokazati svoje ranljivosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil skozi ta proces.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Lahko da boste presenečeni sami nad seboj, ker boste v skrbi za druge pozabili nase in svoje cilje. To vam bo odprlo nove poti v razumevanju sebe in življenje bo bolj smisleno.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam danes v življenje prinese ljubezen. Ne boste več mogli skrivati svojih čustev, okrepila se vam bo življenjska energija in prekipevali boste od sreče. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo redno, dnevno sodelujte z njim.

Rak

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da uredite svoje poslovne načrte. Imeli boste moč in voljo, da vse organizirate na novo in si postavite nov sistem, ki vas bo vodil do uspeha. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Predaje vas skozi današnji dan vodi, da se prepustite dogodkom dneva. Tako se vam bo uspelo sprostiti in presenečeni boste, kako z lahkoto boste izrazili svoja čustva, ki jih skrivate. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko sproščeno sprejeli nove energije ljubezni.

Devica

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti sprejemanja življenja. S tem se boste odprli za nove energije, ki vam bodo pomagale spustiti vsa čustvena bremena. Lažje boste zadihali in na ta način sprostili napetosti v odnosih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Polni dobre volje in optimizma boste dobrodošli vsepovsod in nič vas ne bo zmotilo. Izkoristite dan za druženje.

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes pomaga, da se posvetite vašim bližnjim. Če boste iskreni in pripravljeni na sodelovanje, se bodo odnosi popravili in poglobili. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Strelec

Angel Razumevanja vam danes daje podporo, da skozi razumevanje samega sebe razrešite tudi kar vas muči v partnerskem odnosu. Skozi pogovor boste lažje spustili čustvena bremena in se osredotočili na sedanjost. S tem boste odprli prostor za nove energije ljubezni.

Kozorog

Angel Priložnosti vas skozi današnji dan podpre v spremembah. Ne bodite malenkostni in sodelujte v vsem, kar se vam danes ponudi. Tako boste prišli do pomembnih spoznanj glede sprejemanja obilja v vaše življenje. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Vodnar

Angel Fokusa vas danes vodi, da se osredotočite na stvari, ki so za vas pomembne. Ne dovolite, da vas okolica in čustvena izsiljevanja drugih, odmaknejo od lastnih želja in ciljev. Začutite notranjo strast in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem podpira.

Ribi

Angel Podpore vas danes vodi, da sledite sebi in svojim ciljem. Z njegovo podporo boste lažje uresničili svoje načrte in ne popustili vplivom ljudi, ki vas bodo vztrajno odmikali od tega. V tem trenutku ste pomembni sami vi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.