Angelski dnevni horoskop za 6. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Iskrenosti vas danes vabi, da se zazrete vase. Spremembe, ki si jih želite, boste lahko uresničili, če boste iskreni v svojih željah in potrebah ter le te izrazili. Ne bojte se sami sebe, nihče vam ne bo nič očital, če si ne boste vi sami. Iskrenost do sebe vam pomaga postaviti nove temelje v živjenju.

Bik

Angel Predanosti vas danes podpre, da se posvetite sebi in svojemu telesu. Z njegovo pomočjo se boste lažje lotili aktivnosti, ki vam bodo okrepile fizično telo in naredili načrt, kako vse to vnesti v vaš vsakdan. Na ta način boste razbremenili in sprostili telo, da bo lažje zadihalo, kar vam bo dalo moč in jasnost za naprej.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes vodi med ljudi in vas spodbuja, da se predate dogodkom dneva. Sprostite se in spustite nadzor ter se odprite za vse priložnosti, ki vam jih ponuja življenje. Ne skrivajte se, odreagirajte na vsa povabila in uživajte v podpori vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Nežnosti vas bo danes objel in vodil. Posvetite se sebi in poglejte, kaj vse ste že dosegli in ugotovili boste, da imate vse, kar potrebujete, da uresničite svoje sanje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte, da vam pokaže, kako lahkotno lahko pridete do cilja.

Lev

Angel Ljubezni vas danes podpre pri pozitivni spremembah. Z njegovo pomočjo boste ugotovili, da vam srčna želja in veselje pomagata priti do svojih ciljev. Opustite vse tisto, kar na vas negativno vpliva in vam povzroča skrbi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Odločanja vas danes podpre pri odločitvah. Čas je, da vzamete življenje v svoje roke in izrazite, kaj vas muči in česa ne odobravate. Na ta način boste od sebe umaknili ljudi, ki vas ne podpirajo in ves balast starih čustev, navad boste lažje spustili. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Potovanja vam danes pomaga, da zaupate sebi, svojemu srcu, ki vas vodi in vam bo pokazal, katera pot je optimalna za vas. Ne nasedajte manipulacijam okolja, ki vas bodo želeli odmakniti od pozitivnih sprememb. Sledite svojemu srcu in svoji Duši, ki vas vodita v neznano in se ob tem zabavajte.

Škorpijon

Angel Svobode vas danes vabi, da opustite slabe navade in razvade. Ugotovili boste, da se tako le umikate od ljudi, ki vas imajo radi, prav tako pa vam to ne daje podpore na poslovnem področju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vedeli boste, kaj narediti za boljše in lepše življenje.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da odvržete vsa bremena preteklosti. Naj vas vaš um ne zadržuje v coni udobja, motivirajte se v smeri, kjer si že dolgo želite napredek. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, ki bo k vam privabil iskrene, srčne ljudi, ki vam bodo v pomoč.

Kozorog

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da se ne ozirate na druge. Vse, kar v tem trenutku potrebujete, je predanost sebi in svojim ciljem. Tako se boljše počutili in lažje fokusirali na stvari, ki vas bodo motivirale za naprej. Začnite že danes s podporo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel  Reda vas danes podpre v organizaciji na poslovnem področju, ki vam bo prinesla nove sveže energije tudi v osebnem življenju. Ne dovolite, da vašo energijo, moč in čas, jemljejo ljudje, ki vas ne podpirajo. S podporo vašega dnevnega Angela boste vse lažje izpeljali in si odprli nove poti.

Ribi

Angel Poguma vam bo danes dal moč in pogum. Aktivno se lotite vseh obveznosti, ki ste jih odlagali, da lahko prihodnost dobi nove temelje. S podporo vašega dnevnega Angela boste polni energije in moči in okolica ne bo imela več vpliva na vas. Sprejmite podporo in življenje se bo postavilo na popolnoma nov nivo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.