Angelski dnevni horoskop za 6. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI bo sodeloval v ohranjanju zdravja. Če ste že tako preutrujeni, sledite občutku, kaj vam še bolj poruši imunski sistem in kako poskrbeti zase, da si ne porušite dobrega počutja. 

Bik

ANGEL NOTRANJEGA MIRU ve, kako zelo ga potrebujete in širi svoj objem okrog vas – izognete se stresu drugih, izognite se prepirom in debati, ki pelje v slabo voljo. 

Dvojčka

ANGEL UČINKOVITOSTI vas vodi v korektnost, sproščenost in hitro opravljanje svojega dela. Tega boste veseli, saj ne želite preveč časa zapravljati za službo – življenje vas čaka. 

Rak

ANGEL STRASTI vam bo sicer v užitek, samo previdno, da vas ne zapelje na sredo ljubezenskih intrig. Ce ste samski, seveda sledite srcu. 

Lev

ANGEL LJUBEZNI bo žarel skozi vas in nekdo se bo zagotovo odzval. Bo to partner/ka ali kdo drug iz okolice? Samski pa boste seveda uživali….

Devica

ANGEL SPREMEMB bo korenito vplival na vsa področja – ste se že odločili katero pot bi vi radi šli? Poskusite, kje se počutite dobro. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VZTRAJNOSTI bo tam, kjer so vam stvari v veselje. Pripravljen pa vas je podpreti tudi v skrbi za telo in fizični izgled, kar bo vplivalo tudi na počutje. 

Škorpijon

ANGEL TRADICIONALNOSTI spada v preteklost in ni vam enostavno spustiti njegovo vizijo življenja. Poglejte pa okrog sebe, če se da bolj sproščeno pogledati na življenje.  

Strelec

ANGEL HVALEŽNOSTI in SODELOVANJA vas daleč pripeljeta, da se lahko sprostite in negujete lepe trenutke. Uživajte v tem, kako daleč ste že prišli. 

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOST izključi potrebo po kontroli, ki vam je v preteklosti zlezla pod kožo. Prilagodite svojo filozofijo življenja in se prepustite življenju. 

Vodnar

ANGEL AKCIJE vas sproži v sproščenem druženju, lahko na kavi ali pa se ljudem kar tako pridružite, na pijači. Začnite pogovor na želeno tematiko – ljudje vam bodo sledili. 

Ribi

 ANGEL SPREJEMANJA ODLOČITEV sam po sebi odpira pot. Odločanje vas osreči, saj ne izgubljate več časa. Sproščenost pa odpre novo strast, ki jo lahko pokažete na pravi način.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.