Angelski dnevni horoskop za 6. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Srčnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje preživeli dan v harmoniji s seboj in svojimi bližnjimi. Pokažite jim, koliko vam pomenijo, skupaj se veselite in kreirajte dan iz svojega srčnega prostora.

Bik

Angel Odnosov vas vodi k lahkotnejšemu sodelovanju z drugimi. Današnji dan organizirajte tako, da boste lahko skupaj uresničevali želje in ideje, kar vas bo povezalo in okrepilo vaše odnose. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Hvaležnosti vas danes vodi k bolj sproščenemu življenju. Izhajajte iz prostora  notranjega miru, kar vam bo okrepilo zaupanje vase in vas približalo drugim, da skupaj načrtujete preživeti prosti čas in se predate drug drugemu. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo podporo.

Rak

Angel Sodelovanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da lažje sodelujete z drugimi. Osredotočite se nase in na tisto, kar vas veseli in se temu posvetite s strastjo. Vaše pozitivne vibracije bodo osrečile tudi druge in skupaj se boste predali vsemu lepemu, kar vam prinaša današnji dan.

Lev

Angel Priložnosti vas danes podpre, da začnete živeti življenje na polno. Odprite se za priložnosti in svoje misli usmerite v to, da se osvobodite vsega balasta. To bo izboljšalo vaše počutje in lahkotno se boste predali vsem novostim, ki jih imajo za vas domači. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Vztrajnosti vam bo danes dal voljo, da naredite načrte in jih izpeljete po svoje.  Ohranite pozitiven odnos in vztrajajte, ne pozabite vključiti tudi drugih, če se vam stvari zakomplicirajo.  Radi vam bodo pomagali. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes podpre in vam pomaga, da pridete do pravih spoznanj o drugih. Spremljajte dogodke okoli vas in ob tem opazujte reakcije drugih, da ugotovite, komu lahko zaupate in s kom lahko sodelujete. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, ki jih želite vpeljati v življenje. Osredotočite se na vaše srčne želje, kar vam bo prineslo nove energije, da se lahko spremembe realizirajo v optimalnem času. Sprostite se ob sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh. Sprostite se, da se umirijo misli in čustva, nato pa se lotite vseh nedokončanih zadev. Ne dovolite, da vas okolica potegnete v svoj nemir, če vas vaš dnevni Angel podpira, da se umaknete vase in si uredite svoje življenje.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes vodi skozi pozitivne spremembe, če si boste le dovolili sprostiti. S tem boste odprli svoje srce in vse sprejeli z dobro voljo, kar bo k vam pritegnilo še več dobrih  stvari in novih ljudi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da sprejmete odgovornost zase in svoje občutke. Pokažite samoiniciativo, da ne zamudite priložnosti za lepše in boljše življenje in pokažite svoja čustva osebi, ki ima ključ do vašega srca.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre, da sledite sebi in svoji viziji. Z njegovo pomočjo se boste osvobodili vseh pritiskov okolice, pridobili na samozavesti  in aktivno sledili vsem dogodkom in spremembam na poti do cilja.

Ribi

Angel Počitka vas danes vabi v svoj objem. Z njegovo pomočjo se boste lažje prepustili počitku, se predali uživanju, da se globinsko sprostite in se vaše fizično telo regenerira ter pridobi na moči za nove projekte. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in mu zaupajte.g

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.