Angelski dnevni horoskop za 6. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REALNOSTI ima dovolj obujanja spominov – življenje je tukaj in sedaj, sprejmite ga. Intuicija vas zbudi v sedanjost, dovolite da vas usoda obrne. 

Bik

ANGEL MEHKOBE bi žele krepkeje izraziti lepe energije in občutke skozi vas. Bližnji vam bodo hvaležni, pogrešajo vaš mehak glas in pogled. Delite svojo mehkobo. 

Dvojčka

ANGEL MIRU  vas vodi v notranji mir in pomirjenost s sabo. Ne morete vseh osrečiti, naj naredijo po svoje, vi pa sodelujte tam, kjer je vam zares dobro. 

Rak

ANGEL INSTINKTA  vas vodi v skrbno delo, usmerja v praktično in dobro sodelovanje. Čas je za dajanje v vseh oblikah, sanjarjenje vam ne omogoči dobrega življenja. 

Lev

ANGEL OBUJANJA SPOMINOV vas danes draži – ob srečevanjih s starimi znanci ugotovite, koliko svobode in veselja ste imeli takrat. Bi si želeli vse to ponovit, a ne? 

Devica

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vam danes prinese najlepše stvari in dogodke, zato se ne upirajte. Opazujte, kako vseeno z lahkoto delujete in naredite vse potrebno.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOBREGA POČUTJA je končno na vaši strani. Spočiti ste in doma prav uživate in če vam uspe se izogniti dodatnim obveznostim, se bo dobro počutje samo še množilo. 

Škorpijon

ANGEL TEMELJITOSTI vas vodi v realizacijo in uspešnost v službi in doma. Vaš vpliv doma bo pozitiven, uporabite ga za napredek in vase temeljne vrednote odnosov. 

Strelec

ANGEL RAZCVETA v ljubezni vam povsod odpira možnosti spogledovanja in polni energije boste v pogovorih uživali. Naklonjenosti ne bo manjkalo. 

Kozorog

ANGEL STRASTI se poraja v službi in z njim lahko preženete dolgčas ob predvidljivih ljudeh. Pazite na čustva preteklosti – so res tako pomembna, kot mislite? 

Vodnar

ANGEL SKRIVNOSTI vam pomaga okrepiti optimizem. A res morate vse obvladovati? To prepričanje vas vodi v skrivanje svoje kreativnosti in prijetnosti. 

Ribi

ANGEL AKTIVNOSTI vas prebudi z večletnega spanca, da vidite stvari čisto na novo in se čudite sami sebi, če ste res to bili vi. Uživajte v spremembah. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.