Angelski dnevni horoskop za 7. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Moči vas danes podpre, da sledite sebi in svojim željam. Kvaliteta energij rdeče barve vas okrepi v moči in vztrajnosti in tako boste lažje naredili in izpeljali vse tisto, kar želite. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sodelovanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij roza barve boste ohranili nivo dobrih energij in se znali usmerili na pravo pot. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes vabi k sproščenosti. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo usmerile vase in z lahkoto boste postavili mejo drugim, tudi bližnjim. Dovolj vam bo sočutja in vse skupaj vam bo prineslo več svobode, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja življenja.  

Rak

Angel Komunikacije bo tudi danes z vami in vas podpre v iskrenosti. Bodite najprej iskreni do sebe in s podporo energij indigo barve boste lažje spustili preteklost in se razmislili o tem, kar je res pomembno za vas in to skomunicirali z vsemi vpletenimi.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces.

Lev

Angel Premikov vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij bele barve se boste osvežili tako v mislih kot čustvih in se odprli za nove priložnosti, ki vam bodo ponudile nove poti v življenju. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

Devica

Angel Miru vas danes vabi, da se umaknete vase. Tako se boste lažje pomirili s preteklostjo in kvaliteta energij modre barve vas bo sprostila, da se globinsko regenerirate in sprejmete odločitve za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam bo danes predal moč in voljo. S sprejemanjem njegovih energij in energij rumene barve boste začutili samozavest in notranjo moč, da se sistematično lotite načrtovanja stvari. To vam bo okrepilo zaupanje vase in vztrajno boste stopili na pot uresničevanja. 

Škorpijon

Angel Svobode vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve boste izrazili vse tisto, kar ste zadrževali in niste mogli spravili iz sebe. Dovolite, da se na ta način razjasnijo tudi vaši odnosi in se osvobodite vsega balasta, ki vas ovira pri kreiranju sedanjosti in prihodnosti.

Strelec

Angel Novosti vas danes podre pri spremembah. Zdravilne energije srebrne barve vas bodo osvežile in pomagale, da na podlagi preteklosti pridete do spoznanj, ki vam bodo pomagala, da stopite iz svojih okvirjev na pot novega, neznanega. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas bo danes popeljel skozi dan. Pomagal vam bo, da spustite nadzor nad bližnjimi in zdravilne energije zlate barve vam bodo vsem prinesle več miru in moč, da ostanete v svojih energijah in se odnosi dvignejo na nov nivo. 

Vodnar

Angel Preprostosti vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Kvaliteta energij mavričnih barv vam bo v pomoč, da spustite pričakovanja, ki jih imate tako do sebe kot drugih. To bo prineslo več zaupanja v odnose in skupaj boste lažje načrtovali spremembe, ki si jih želite. 

Ribi

Angel Sreče vas bo danes objel in popeljel skozi dan. Pomagal vam bo, da ostanete v svojih lepih energijah in zdravilne energije oranžne barve vam bodo prinesle še več veselja in radosti, kar bo v vašo bližino privabilo ljudi in več podpore za medsebojno sproščeno komunikacijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.