Angelski dnevni horoskop za 7. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Osvobajanja vas danes vodi, da se posvetite sebi. Sprejmite podporo energij rumene barve, da lažje uredli svoje misli in občutke. Notranja moč se vam bo okrepila in lažje se boste odmaknili od vseh zunanjih dejavnikov in se posvetili sebi in ljudem, ki so pomembni za vas in si postavili nove smernice.

Bik

Angel Ljubezni bo danes poskrbel, da se izrazite in s podporo energij oranžne barve sprejmete svoja čustva in jih priznate osebi, ki ima posebno mesto v vašem srcu . To bo ugodno vplivalo tudi na fizino telo ter vas aktiviralo, da se prepustite novemu življenju, ki trka na vrata.

Dvojčka

Angel Odgovornosti vam danes pomaga v lahkotnosti. S podporo energij srebrne barve boste lažje prevzeli odgovornost za svoje misli in dejanja, se usmerili v reševanje idej, kar vam bo dolgoročno prineslo več svobode in stabilnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Spoznanja vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da sledite sebi. Energije svetlo modre barve vam bodo prinesle potrebno jasnost, da se odločite, v katero smer vas vodi srce. To bo prineslo več svežih energij tudi v vaš dom in vam pomagalo za nadaljnje korake naprej, da si ustvarite lepšo prihodnost.

Lev

Angel Odnosov vas danes usmerja, da poskrbite zase. Podpora energij temno modre barve pa vam bo v pomoč, da ugotovite, kdo vam jemlje energijo in čas in da potegnete črto ter prenehate s prilagajanjem. Ostanite v svojih dobrih energijah in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Odločanja vam danes pomaga, da s pomočjo želje po pozitivnih spremembah, sprejmete določene odločitve. Energije zlate barve vam bodo dale moč, da naredite spremembe in se s tem odprete za vse dobro, ki prihaja k vam. Tako boste najboljše poskrbeli zase in privabili blagostanje v svoje življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri določenih spremembah. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo v pomoč, da se lažje osredotočite na rešitve, ki se vam bodo ponujale, da stvari izpeljete na najbolj optimalen način za vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan. Tako boste imeli možnost, da se posvetite sebi in s podporo energij vijolične barve prišli do spoznanj in do boljšega razumevanja sebe in vsega, kar se dogaja okoli vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da lažje naredite potrebne korake naprej in se osvobodite.

Strelec

Angel Jasnosti vas danes vzpodbuja, da preverite vsa dejstva in zaupate svoji intuiciji. S podporo energij indigo barve, ki bodo razširila vašo perspektivo zaznavanja vsega okoli vas, vam bo jasno, da ne smete več delati kompromisov. Tako se boste posvetili novemu načinu življenja, kar bo vodilo do dolgoročnih sprememb in uspeha.

Kozorog

Angel Predanosti vas danes vodi v sproščenost. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje uredili svoje misli in si priznali, kdo je za vas pomemben in kdo ima od vas le koristi. To vam bo pomagalo tudi do spoznaj, kaj si pravzaprav želite v življenju in vas usmerilo na pot do kvalitetnejšega življenja.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes spodbuja, da se mu prepustite. Sprostite se in dovolite, da vam energije roza barve prinesejo več harmonije, da spustite pričakovanja, ki jih imate do drugih in se ne vpletate v njihove odločitve. To vas bo notranje sprostilo in okrepilo odnose.

Ribi

Angel Spreminjanja vam bo danes v pomoč, da nadaljujete po svoji poti. Zdravilne energije zelene barve vas usmerjajo vase, da zaupate in se ne ozirate na dogajanja okoli vas. Na ta način boste vsem dali vedeti, kaj je vaša prioriteta in postavili nove, drugačne temelje za nadaljevanje poti. Sprejmite podporo in sledite svojim idejam.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot