Angelski dnevni horoskop za 7. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KOMUNIKACIJE vam pomaga v domači situaciji rešit zadeve. Tako je vedno, ko se preveč zapletete s svojimi obljubami, potem pa iščete izgovore in pot ven. Pogovorite se.

Bik

ANGEL ORGANIZIRANJA vam pokaže kako izpeljati odlične ideje v službi, ki vam sicer prinesejo veliko več dela in podpore sodelavcev ter imeti vseeno dovolj časa zase.

Dvojčka

ANGEL USODE vas vodi vedno naprej in naprej. Kljub domači optimistični atmosferi ne bo želel da zaspite na lovorikah. Izkoristite vpliv, ki ga imate sedaj.

Rak

ANGEL CELJENJA starih ran bo poskrbel, da se to zgodi doma – lahko pa se naenkrat pokaže stara simpatija na vratih. Občutek živosti in življenja vam je sedaj pisan na kožo.

Lev

ANGEL JASNOSTI pokaže, kako iz situacije narediti najbolje – kdaj reagirati čustveno, koliko povedati in kako povedati, da vas čimbolj prav razumejo.

Devica

ANGEL REGENERACIJE danes poskrbi, da nehate hoditi utrujeni okrog – dom vam bo varno zatočišče. Uporabite priložnost tudi za nežno nego fizičnega telesa in dovolj tekočine.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DRZNOSTI vas posebej podpre pri vaših željah po spremembi temeljev življenja – pri kreativnosti in navdihu glede tega običajne rešitve ne pridejo v poštev.

Škorpijon

ANGEL REALIZACIJE idej, ki ste jih dobili v zadnjem času ne želi poslušat mnenj drugih, vas spodbudi da se na vrat na nos lotite in sami naredite tako kot si želite.

Strelec

ANGEL AKCIJE vam ponuja priložnost urediti odnose z domačimi. Saj veste, da na nekaj čakajo in če nimate časa za oseben pogovor, jih vsaj pokličite in pojasnite.

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI v vas ustvari magnetni privlak in privabi strast in lepoto v vaše življenje. Odprite se za notranji žar in ga pokažite svetu.

Vodnar

ANGEL HARMONIJE pomaga v odnosih harmonizirati vašo črno belo predstavo o življenju. Združit dobrovoljnost in oseben optimizem s poslovno strogostjo. Zakaj bi si sami postavljali ovire?

Ribi

ANGEL RAVNOVESJA med delom in počitkom ne tolerira prostora za čisto lenobo. Sprostitev deluje samo, ko ne bežite od obveznosti ampak uživate tudi ob njih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot