Angelski dnevni horoskop za 7. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Miru vas danes vabi, da se osredotočite nase. Z njegovo pomočjo in podporo bele barve boste lažje sledili sebi, svojim občutkom in tako spustili star način razmišljanja in komuniciranja tako v odnosu do sebe kot drugih. S tem boste sprostili tudi fizično telo. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. Sledite toku dneva in opazujte svoje reakcije in reakcije drugih, da dobite celotno sliko dogajanj. Podpora energij temno modre barve vam bo dala jasnost in zbranost, da spustite tisto, kar se vas ne tiče in sprejmete tisto, kar v tem trenutku potrebujete.  

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. Na ta način boste lažje sami sebi priznali, kaj v vas ustvarja nemir in s podporo energij zelene barve začutili, kaj lahko sami spremenite in s tem razbremenite tudi vaše fizično telo, kar vam bo dalo moč in voljo za naprej.  

Rak

Angel Odnosov vam bo danes v pomoč, da razrešite določene stvari. Zdravilne energije roza barve vas bodo pomirile in vam prineslo potrebno mehkobo, da postavite nove meje v odnosih. Če boste iskreni, boste izboljšali svoje počutje in odnosi se bodo okrepili. 

Lev

Angel Sodelovanja vas v današnjem dnevu vodi, da se predate sebi in življenju. S podporo energij vijolične barve boste lažje izhajali iz prostora notranjega miru in ugotovili, ko ste zbrani tukaj in zdaj in doživljate vse okoli vas in v vas z odprtim srcem, dobi vse popolnoma drugačen smisel.

Devica

Angel Moči vam bo danes dal voljo in moč, da spustite preteklost. S sprejemanjem energij oranžne barve boste lažje uvideli, kako postopati v danem trenutku, kar vam bo dalo zadovoljstvo in samospoštovanje, kar se bo odražalo tudi v vaši okolici. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da naredite korak naprej. Sodelujte z drugimi in s podporo energij zlate barve boste imeli moč, da se pravočasno izrazite in se pokažete v novi luči. Tako si boste postavili nov sistem, ki vas bo vodil do uspeha.

Škorpijon

Angel Priložnosti vas danes vabi, da sodelujete z drugimi. Pri tem vam bodo v pomoč energije rdeče barve, ki vas bodo vodile k sprejemanju in uresničevanju vsega, kar si želi vaše srce. Sprejmite podporo, da začutite, kako je, ko vse vzamete kot izziv in si s tem povečate možnosti za uspeh in podporo drugih.

Strelec

Angel Zbranosti vas danes vodi, da uredite svoje misli in načrte. Posvetite se sebi in idejam in s podporo energij srebrne barve boste dobili potrebno svežino in jasnost, da ne zapadete v dkusije z drugimi, ampak sledite svojim izvornim idejam, da se energije prevesijo v pravo smer.  

Kozorog

Angel Podpore vam danes preda podporo, da sledite spremembam. Zdravilne energije rumene barve vam prinesejo radost in veselje, da lažje spustite nadzor in se odprete spremembam v dobro. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Vodnar

Angel Resnice vas danes podpre in zdravilne energije marelične barve vam bodo pomagale, da se izrazite in iskreno pogovorite z drugimi. Pri tem ne pozabite, da ima vsak svoje mnenje in svoj pogled, saj boste la tako razpretli zanke, v katere se tolikokrat ujamete v odnosih. 

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da sledite sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve boste imeli moč in zaščito, da lažje naredite prave korake v pravo smer in vztrajate pri teh odločitvah, saj vas vodijo na pot uspeha.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.