Angelski dnevni horoskop za 7. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGELI PODPORE vam bodo skozi intuicijo in notranji glas prišepetavali in dajali ideje ter odpirali misli. Vašo situacijo dobro poznajo, za to jih upoštevajte.

Bik

ANGEL ODLOČANJA vam pomaga skozi notranje bitke do miru v sebi. Vodil vas bo do pravih spoznanj, da se lažje z jasnostjo odločate za svojo smer življenja in delovanja.

Dvojčka

ANGELI vas razumejo, da ste naveličani vsega, zato vam je danes naklonjen ANGEL POČITKA – vse je ok, tudi če se vam nič ne da. Ne iščite krivcev, raje počivajte v miru.

Rak

ANGEL SPOZNANJ vas budi v zavedanju, s čim si aktivirate slabo počutje in prehlade. Pomagati vam želi do dobrega spanca, kar vas okrepi in čustveno sprosti.

Lev

ANGEL OBŽALOVANJA vam pomaga se prebiti skozi čustev ob zamujenih priložnosti. Omogoči vam prepoznati svoje napačne odločitve in lenobo, da ne ponavljate slabih potez.

Devica

ANGEL OPTIMIZMA aktivira toliko navdušenja, kot ga do sedaj niste poznali. Precej priložnosti za dobre spremembe vam odpre, ki pa jih lahko ulovite le, če ne greste čez svojo mejo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REGENERACIJE bo za vas poskrbel na vseh nivojih. Pomagal vam bo navaditi se, da ne počnete vedno kaj pametnega – odložite krivdo in se navadite na počitek.

Škorpijon

ANGEL SPROSTITVE vam sporoča, da lahko spustite kontrolo. Spustite preteklost, četudi niste povsod dobro počistili za sabo – sedaj je čas za vas.

Strelec

ANGEL VESELJA bi se rad pritihotapil v vaše življenje, saj vidi, kako vas utrudi vse, kar vam ne odgovarja. Opazujte, kje in s kom se v vas zbudi ogenj veselja.

Kozorog

ANGEL AKCIJE vas vodi skozi notranjo zmedo in neodločnost – pomagal vam bo obrniti pot v smer vaših želja. Ve , kako vas motivirati in dodati ognja na vaše počutje.

Vodnar

ANGEL JASNOSTI vas bo presenetil v odpiranju spoznanj – jasno mu je, da vas pritiski z vseh strani bremenijo, pozabite pa na najpomembnejšo stvar – komunikacija.

Ribi

ANGEL SREČE obrne novo poglavje – pustite se mu presenetiti. Nevajeni lepega se danes lahko sprostite in uvidite, koliko pozitivne naravnanosti je okrog vas.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot