Angelski dnevni horoskop za 7. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Druženja vas danes vabi k sproščenosti. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij marelične barve, da se lažje povežete s seboj in drugimi. Tako boste v odnose vnesli veselje, kar vas bo globlje povezalo. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela. 

Bik

Angel Kreativnosti vas danes vodi do novih priložnosti. Tako boste bolj odzivni na vsa dogajanja okoli vas, žarki oranžne barve pa vas preko zadovoljstva vodijo do odkrivanja sebe in novih strasti. Pokažite to svojim bližnjim, da vas pri tem podrejo. 

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah. Z njegovo podporo in podporo energij srebrne barve, ki vam prinesejo jasnost in red, boste lažje naredili načrte za prihodnost. Zaprosite druge za pomoč, da se stvari izpeljejo na najbolj optimalen način. 

Rak

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da ste iskreni v svojih mislih in čustvih. Na ta način in s podporo energij roza barve se boste lažje sprostili in pomirili z vsem, kar vam povzroča nelagodje. To bo vam prineslo mir in harmonijo v odnose.

Lev

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij boste dan preživeli neobremenjeno in ponosno, saj se vaši načrti izpolnjujejo točno tako, kot ste želeli. Kvaliteta energij zelene barve vam bo prinesla dodatno svežino, kar bo prevzelo domače, ki vam bodo sledili.

Devica

Angel Jasnosti vam bo danes prinesel določena spoznanja. Tako boste lažje popravili napake iz preteklosti in kvaliteta energij  turkizne barve vam bo osvetlila pot, kar vam bo dalo upanje in moč, da naredite načrte za prihodnost. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes vabi, da sledite svojim ciljem in svojim željam. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij zlate barve, da se okrepite v moči za sprejemanje in ustvarjanje novega, boljšega načina življenja.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes vodi k lahkotnosti. Podpora energij rumene barve vas podpre v samozavesti in komunikaciji na način, da izrazite svoje zadovoljstvo in svoje misli, kar bo v odnose prineslo več razumevanja, vam pa sproščenost in mir. 

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes vodi, da naredite določene spremembe. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo odprla za ideje in lažje se boste posvetili sebi, svojemu telesu in na življenje pogledali iz novega zornega kota.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes vzpodbuja, da se predate novim energijam in s podporo energij mavričnih barv se boste lažje predali strasti in čustvom, ki vas vodijo iz starih okvirjev delovanja. Sodelujte, da se življenje dvigne na popolnoma nov nivo.

Vodnar

Angel Odločanja vas bo danes vodil v kreativnost. Na ta način in s podporo energij indigo barve boste dobili jasno sliko vsega dogajanja in lažje se boste reorganizirali. Sodelujte z drugimi in skupaj boste hitreje in bolj učinkovito prišli do rešitev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi čez proces.

Ribi

Angel Akcije vas bo vodil in usmerjal skozi današnji dan. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile, da začutite moč in zaupanje vase in naredite korak naprej.  

Pozitivna naravnanost vam bo prinesla več veselja in nov smisel v vaše življenje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.