Angelski dnevni horoskop za 7. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Osvobajanja vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore  in podpre energij bele barve, ki vas bodo globinsko osvežile, se boste lažje zavedli vsega, kar vas drži na mestu. Na ta način se boste lažje osvobodili zamer in se kreativno posvetili svojemu življenju.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sodelujete v aktivnostih dneva. Na ta način in s podporo energij modre barve, ki vam bodo še dodatno dale moč akcije, gibanja in vedoželjnosti, boste prišli do določenh idej, ki bodo pozitivno vplivale na tok vašega življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Akcije vas danes podpre, da se usmerite v reševanje situacij. Zdravilne energije rumene barve bodo okrepile vašo notranjo moč, kar vas bo spodbudilo, da se lažje odločite in naredite vse potrebno, da se stvari umirijo. Tako se bo življenje dvignilo na nov nivo.

Rak

Angel Miru vas danes vodi k določenim odločitvam. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve se boste bolj taktno lotile vsega, kar bo v vas aktiviralo željo po spremembah. Tako boste imeli več volje in energije, kar bo pozitivno vplivalo na vašo samopodobo in vam prineslo več harmonije.

Lev

Angel Odločanja vam danes pomaga do določenih spoznanj. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij turkizne barve, ki vas bo hkrati pomirila in poživila, boste dojeli, kje izgubljate svojo moč in čas. To vam bo dalo moč za nove začetke in vam okrepilo ustvarjalnost, da naredite načrte za prihodnost.

Devica

Angel Odnosov vas danes podre v komunikaciji in sodelovanju z bližnjimi. Kvaliteta energij marelične barve vam bo prinesla občutek mehkobe, da lažje dovolite sebi in drugim, da vsak naredi tisto, kar ga veseli. To vas bo čustveno in mentalno sprostilo in lažje boste začeli odnose postavljati čisto na novo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Strasti vas danes vabi, da mu sledite. S podporo energij rdeče barve boste vznemirjeno sledili notranjim vzgibom, ki vas skozi današnji dan vodijo do novih pustolovščin, da zaživite svoje najbolj nore želje. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Druženja vas danes podpre, da na življenje pogledate manj obremenjeno. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij oranžne barve boste začutili več zadovoljstva, veselja, kar vam bo okrepilo pozitiven odnos do življenja. Želja po bližini in uživanju v čutnosti se bo ponovno aktirala v vas.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve, ki vam okrepijo jasnost, boste lažje ocenili določene situacije in se o tem tudi iskreno pogovorili. Vzemite si čas, da se stvari postavijo na svoje pravo mesto.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sledite toku dneva. S podporo energij zlate barve, ki vas bodo globinsko sprostile in poživile, boste začutili radost in srečo v vsemu, kar se bo dodgajalo okoli vas. Dovolite, da to postane del vašega vsakdana in se življenje korak za korakom spreminja na boljše.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre, da spustite skrbi. Na ta način in s podporo energij vijolične barve boste začutili več veselja, kar bo zbistrilo vaše misli in blagodejno vplivalo na vaš nadaljnji proces zaključevanja določenih stvari. 

Ribi

Angel Veselja vas danes vodi do novih spoznanj o sebi in zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v mehkobo, kar vam bo pomagalo, da lažje usmerite seksualno energijo tja, kjer boste vi imeli od tega največ koristi, veselja in tudi varnosti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo podporo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.