Angelski dnevni horoskop za 7. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vas danes vabi, da mu sledite. Kvaliteta energij srebrne barve vam bodo prinesla osvežitev, da boste bolj jasno razmislili o svoji prihodnosti. O tem spregovorite tudi z bližnjimi, da se tako vse skupaj lažje materializira in se pripravite na nove začetke.

Bik

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da svojo kreativnost širite vsepovsod. Na ta način boste pridobili podporo drugih in kvaliteta energij oranžne barve vam skozi zaupanje in veselje do življenje odpre nove poti. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte. 

Dvojčka

Angel Moči vas danes skozi vztrajnost vodi, da dosežete, kar želite. Zdravilne energije rdeče barve bodo v vas aktivirale strast, ki jo boste skozi pogovore še okrepili in dokazali smisel tega, kar želite, kar vam bo dalo večjo prizemljenost. 

Rak

Angel Spoznanja vas danes vodi do novih spoznanj in s podporo energij modre barve, ki vam skozi nežnost prinesejo večji mir, boste lažje vse skupaj sprejeli. Več fizične aktivnosti bo izboljšalo vaše počutje in na novo boste začeli odkrivati, kaj vam dvigne nivo dobrih energij.

Lev

Angel Prenove vam bo danes dal pogum, da se odločite za stilsko preobrazbo. To vam bo okrepilo samozavest in s podporo energij rumene barve, ki vam prinesejo več spontanosti, boste na novo zasijali. Vpliv se bo poznal tudi na poslovnem in ljubezenskem področju. S podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. S sprejemanjem njegove energije in energije indigo barve boste intuitivno vedeli, kaj spremeniti in tako se bodo pokazale optimalne rešitve za vse tisto, za kar si prizadevate že dalj časa. Dovolite, da vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Priložnosti vam skozi današnji dan pomaga do odločitev. Bodite pripravljeni na sodelovanje in s podporo energij zlate barve boste imeli moč priti do določenih ljudi, ki vam bodo dali ideje, ki bodo še kako koristne za vaš nadaljnji razvoj. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre pri novih začetkih. Kvaliteta energij marelične barve vam bo pomagala, da boste začutili, kaj želite in o tem tudi spregovorili. Tako vam drugi lahko pomagali prestopiti težje ovire in lahkotno boste stopili na pot do uresničitve vaših želja.

Strelec

Angel Umika vas danes vabi, da sledite svojemu interesu . Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve se boste lažje globinsko sprostili in odvrgli nepotrebne skrbi. Večja umirjenost vam bo prinesla tudi večji fokus nase ter željo po neodvisnosti in samostojnosti.. 

Kozorog

Angel Srčnosti vas danes objame, da se lažje odprete najprej sebi in nato še drugim. Zdravilne energije zelene barve bodo v vas aktivirale večjo senzibilnost in lažje boste pokazali vašo nežnost. To je tisti pravi ključ, ki vam odpre novo poglavje v življenju. Sprejmite podporo in sodelujte.

Vodnar

Angel Fokusa vam danes pomaga, da se na novo organizirate. Tako boste bolj jasno vedeli, kaj morate zares narediti in s podporo energij vijolične barve ohranili mir in odločnost, da ne glede na reakcije drugih vztrajate pri novem načinu delovanja. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Odločnosti vas danes vabi, da se odločite zase in tisto, kar je za vas pomembno. S sprejemanjem energij turkizne barve se boste neobremenjeno obrnili za pomoč k tistim, ki cenijo vaš trud. Skupaj boste lažje naredili več in bolje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot