Angelski dnevni horoskop za 7. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas podpre, da se odprete z vsem srcem dogajanju skozi današnji dan. Vodil vas bo k isreni komunikaciji, možna so tudi srečanja s simpatijami in v zraku bo čutiti vznemirjenje.

Bik

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da na sproščen, lahkoten način sodelujete skozi dan. Tako se boste odprli za nove priložnosti in za nove energije v vašem življenju. Sprejmite energijo vašega dnevnega Angela, ki vas v tem podpre.

Dvojčka

Angel Miru vam bo čez današnji dan v pomoč, da boste lažje delovali v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Umaknite se od vseh dogodkov, ki vas delajo nemirne in se izrazite. Čez dan se večkrat spomnite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo pomoč.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da začnete uresničevati vse zamisli glede svojega poslanstva in življenja nasploh. Trdno boste odločeni, da je čas za spremembe, imeli boste voljo in moč. Izkoristite svojo moč in podporo vašega dnevnega Angela in naredite vse potrebno za nove temelje v svojem življenju.

Lev

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal v vseh spremembah v življenju. Razmislite, kaj si želite na dolgi rok, kaj potrebuje za svojo srečo, imate namreč vso podporo, da se spremembe pričnejo, da zasejete semena za svojo boljšo prihodnost.

Devica

Angel Podpore vas bo danes podprl, da se postavite zase in naredite korake v smer pozitivnih sprememb. Ne bom vam težko, če vas okolica ne bo podprla, saj boste s sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela in svojega optimizama, šli preprosto  naprej.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas bo danes vodil skozi dan na način, da boste sodelovali z drugimi, a vseeno boste v celoti predani sebi, svojemu notranjemu miru. Naj vas okolica ne odmakne od tega, če vas vaš dnevni Angel vodi k notranjemu miru.

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes pomaga, da se na vse težave vaših prijateljev odzovete iskreno in jim ponudite pomoč. Imate namreč moč in ideje, da boste v tem uspešni in na ta način pomagate njim ter sebi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Moči vas bo skozi današnji vodil in pomagal v načinu dojemanja in sprejemanja sebe. Vse, kar potrebujete za vaš uspeh, je v vas samih. Lotite se fizičnih aktivnosti in poskrbite za vaše fizično počutje, kar vam bo prineslo novo energijo in moč. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili.

Kozorog

Angel Zdravljenja vas danes vabi k sproščenemu načinu življenja, saj boste tako še bolj vzpodbudili vaš proces regeneracije in zdravljenja. Prepustite se, sprejemajte in sodelujte, da se vzpostavi nova notranja struktura.

Vodnar

Angel Možnosti vas danes podpre v novih aktivnostih in vam pokaže nove poti. Nekdo vam lahko ponudi poslovno sodelovanje, aktivno sodelujte in začnite kreirati novo prihodnost že danes. S podporo vašega dnevnega Angela se boste lažje odločali.

Ribi

Angel Sodelovanja vam danes vodi, da kljub vaši dobri volji in sproščenemu načinu ne zanemarite svojih najbližjih, saj bi vam lahko zamerili. Poslušajte jih in bodite odprti tudi za njihove predloge. Pri tem vam bo pomagal vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.