Angelski dnevni horoskop za 7. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Prisluhnite srcu, ki vam bo dober kompas. Čas vam je naklonjen z zmenki in strastnimi pogledi. A če ne boste zaključili starih stvari, ne bo čas za spremembe.

Bik

Sproti pokažite svoje počutje, lažje vam bo. Vaš magnetni privlak bo pritegnil mnogo simpatij, zato boste razmišljali o spremembah, a se na srečo ne boste znali odločiti.

Dvojčka

Skozi pogovore boste odkrili lepoto src nekaterih novih ljudi. Ljubezen bo prišla skozi spoznavanja. Navdušeni boste nad osebo, s katero delite odnos do življenja.

Rak

Nekateri delovni pogoji se bodo zakomplicirali, ker boste podzavestno spodbujali dramo in kaos. Usmerite se v jasno sodelovanje in pravočasno poveste vse.

Lev

Nenadno srečanje vam bo odprlo srce in lahko, da se boste zaljubili na prvi pogled. Ni nujno, da se bodo vsi strinjali z vašo izbiro, a boste vztrajali. Pomembno vam bo.

Devica

Čutili boste razdvojenost med dvema osebama. Pomembno je, da izhajate iz sedanjosti in ne vlečete starih čustev v ospredje, saj boste s tem obremenili sebe

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Doživeli boste ljubezenske spremembe, ki vam bodo spremenile način doživljanja. Pripravljeni boste vse postaviti na glavo in začeti bolj misliti nase in na ljubezen.

Škorpijon

Prisluhnite intuiciji pri vsem, kar počnete. Usoda vas bo podpirala pri večjih spremembah, še posebej, ker ste skozi ta čas opustili notranjo trmo in upor do vsega.

Strelec

Strast vas bo spodbujala k spremembam, a ne pozabite se pogovoriti z domačimi. Delo vas ne bo bremenilo, saj se vam bo zdelo, da se realizira vse ob pravem času.

Kozorog

Če boste odprti za prijateljstvo, boste spoznali nove kvalitete ljubezni. Samski boste srečali osebo, s katero se boste dobro razumeli. Odličen čas boste preživeli zunaj.

Vodnar

Čutili boste željo po druženju, saj pogrešate smeh in nesmiselne pogovore, saj ste se poslovno preobremenili. Imeli boste možnost napredovanja, a le s pomočjo drugih.

Ribi

Zadržani boste do novih ljudi, saj boste imeli dovolj razdajanja energije za srečo in razumevanje vseh. Hvaležni boste, da vas domači pustili v miru, da boste ustvarjali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot