Angelski dnevni horoskop za 7. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskrenosti. Sodelujte z drugimi in preverite vse informacije in možnosti, preden začnete o čemerkoli razglabljati. Ne nasedajte govoricam, saj vas lahko spravijo v slabo voljo in od vas umaknejo vam drage ljudi.

Bik

Angel Izražanja vam danes pomaga, da spregovorite o svojih ciljih in pričakovanjih. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje osredotočili nase in se osvobodili vseh bremen in si s tem postavili življenje na nov nivo.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da si priznate svoja čustva in potrebe. To vas bo sprostilo in želeli se boste o tem pogovoriti, da se začne življenje odvijati v pravo smer. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo če ga, redno, dnevno pokličete.

Rak

Angel Svobode vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. Pomagal vam bo spustiti vsa stara neizražena čustva, ki ne sodijo v sedanjost, da se predate Blagoslovom, ki so okoli vas in čakajo, d ajih sprejmete. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vse opustili.

Lev

Angel Prisotnosti vas danes aktivira v sodelovanju z vsem, kar se dobrega odpira za vas. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste uresničili svoje ideje, ki čakajo, da jih realizirate. Izkoristite vsak trenutek, da se začnejo stvari končno premikati.

Devica

Angel Sproščanja vam skozi današnji dan pokaže, kako lahkotno je življenje, če sproščeno sodelujete z drugimi. Z njegovo podporo boste dovzetni za vse in prav zabavalo vas bo vse skupaj. Samo sprostite se in sodelujte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas bo danes podprl v sprejemanju vsega dobrega okoli vas, tudi življenja samega. Pomirjeni in sproščeni boste postavili nove temelje vašega življenja, vašega načina delovanja in mišljenja.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas danes vabi, da sprejmete v življenje ljubezen, pa češrav le ljubezen do sebe. Utrujenost in zadrževanje čustev lahko vplivata na vaše fizično počutje in fizično telo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje in bolj lahkotno povabili ljubezen v življenje.

Strelec

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da si okrepite samozavest, dobro voljo in s tem tudi odnose. Opustite vse skrbi in nelagodje glede poslovnih odločitev, ker nanje ne morete vplivati. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo predal moč, da prestopite te stvari in se odprete boljši prihodnosti.

Kozorog

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se izražate mirno in iskreno. V nasprotnem primeru boste narobe razumljeni in lahko povzročite slabo voljo in zadrego. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo usmerjal in vodil.

Vodnar

Angel Lahkotnosti vas danes popelje čez večje izzive, da sprostite svoje misli in čustva. Tako boste lažje poslovno uspešni in s sodelovanjem z vašim dnevnim Angelom boste pridobili nove energije in se pripravili na nove izzive.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas bo usmeril k osredotočenosti nase, na svoje želje in zahteve. Ne pustite se sprovocirati drugim, niti partnerju ne, samo slediti svojemu notranjemu miru in ohranite fokus nase. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.