Angelski dnevni horoskop za 7. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odgovornosti vam bo danes pomagal, da prevzamete odgovornost zase in uredite vse nedokončane zadeve. Poiščite pomoč, s skupnimi močmi boste lažje prišli do cilja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo kazal pot, kako do boljšega življenja in novih začetkov.

Bik

Angel Izražanja vas bo vodil skozi današnji dan, da z iskrenostjo uredite odnose z bližnjimi. Na ta način boste sprostili napetosti, dvome in uganke, kar vam bo prineslo večjo stabilnost in harmonijo v vaš dom. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes vzpodbuja, da spustite vso preteklost, ki vas ovira pri dobrem počutju in dobrih poslovnih odnosih. Ne iščite odobravanja okolice, ampak se osredotočite nase in sledite spremembam, da se življenje začne odvijati v pravo smer.

Rak

Angel Užitkov vas bo danes objel in vodil skozi dan. Osredotočenost na sedanjost, vam bo prinesla nove sveže ideje in zamisli, kar vam bo povečalo samozavest. Uživali boste v spremembah in se na ta način odprli za vse blagoslove, ki vam jih ponuja življenje.

Lev

Angel Sodelovanja vas danes podpira v sodelovanju z drugimi. Odločite se, kaj je za vas v tem trenutku pomembno, da se lahko energije prevesijo v vašo korist in pridejo do vas ljudje, ki vam bodo pomagali do uresničitev vaših želja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Razumevanja vam bo pomagal, da se osvobodite starih vzorcev. Ne analizirajte vsega povprek in se ne zapirajte vase, ampak se osredotočite na sedanjost, saj boste tako lažje razumeli sami sebe in druge. Zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč, da se osvobodite in ohranite notranji stik.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vam bo danes v pomoč, da odžete vse dvome in se pričnete veseliti svojih uspehov, saj so le ti plod vašega dela. Odzovite se na povabila okolice in ne bodite skromni do sebe in drugih, saj vam bo to prineslo dolgoročne spremembe in nove optimalne poti.

Škorpijon

Angel Iskrenosti bo danes z vami in vam bo pomagal, da ste iskreni sami do sebe. Priznajte si, kaj si močno želite in kaj vas jezi in bremeni. Tako boste lažje naredili korake naprej, saj ste trenutno sami sebi največji sovražnik. Iskrenost vam bo prinesla spoznanje, kaj lahko spremenite, da se vam okrepi življenjska energija.

Strelec

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da se lažje sprostite v partnerskem odnosu. Bodite odzivni in samozavestni, to vam bo okrepilo notranjo moč in strast in prineslo dolgoročne spremembe. Če ste samski, pojdite v družbo in se veselite.

Kozorog

Angel Akcije vas danes vzpodbuja, da se osredotočite na svoje fizično telo in na to, kaj vam sporoča. S spremembami in novim redom se bo povečala vaša kreativnost, volja do življenja in notranja moč, da se postavite zase in si uredite nove temelje na vseh področjih.

Vodnar

Angel Fokusa vam do danes dal moč in podporo pri poslovnih idejah in odločitvah. Ne dovolite, da vas drugi ali nenadne spremembe načrtov, odmaknejo od vaših ciljev. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, boste lažje sledili sebi in svoji začrtani poti.   

Ribi

Angel Samostojnosti vam bo danes v podporo za pregled stvari, ki jih želite nadaljevati. Odločnost vas bo gnala naprej in pri tem vam bodo vsi naklonjeni, kar vas bo razveselilo in okrepilo notranjo moč, da se spopade še z večjimi izzivi, ki vam bodo prinesli nov nivo zavedanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.