Angelski dnevni horoskop za 7. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI je nekje zadaj, v pripravljenosti. Aktivirala ga bo vaša  dobra volja, ko boste po uspešnih dogovorih ponosno razlagali o svojih uspeh. 

Bik

ANGEL SPOZNANJ  vam pokaže, kako velik vpliv imate na svoje bližnje in na čustva. Vas to pretrese? Sedaj lažje razumete marsikaj, kar se je dogajalo v preteklosti. 

Dvojčka

ANGEL SPROŠČENOSTI pokaže, kako je ko se veselite življenja in se ne obremenjujete glede tega, kaj bi moralo biti. Strastne spremembe se zgodijo ko najmanj pričakujete. 

Rak

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE vam ne da miru . vse kar ste skrbno skrili v notranjosti, vam bo pokazal – skrbi in strahove, da jih lahko spustite in se posvetite sanjam o popolnem domu.

Lev

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga doumeti, kako blizu vam je v ljubezni določena oseba. Ste jo res še pripravljeni spustiti iz rok ali ste hvaležni zanjo? 

Devica

ANGEL SREČE vas nagovarja, da ne delate vsega sami ampak končno sprejmete podporo vesolja. Kako hitro se lahko navadite na sprejemanje daril v obliki ljubezni? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POZORNOSTI NASE  vas bo umaknil iz problematičnih pogovorov in ogovarjanj da ohranite svoje dobro počutje in občutek čistosti. Tudi če vas čudno gledajo – nič ne de. 

Škorpijon

ANGEL PREVIDNOSTI ne bo pustil izrabljati svojega seksualnega magnetizma pri pogovorih in načrtih. Tudi mnenje in načrti druge polovice štejejo.

Strelec

ANGEL INICIATIVE  vam pomaga spoznati dobre plati odločitev in začenjanja, kar okolica dobro sprejme. Čakali so vas, da prenehate igrati tepčka, ki nič ne razume. 

Kozorog

ANGEL JASNOSTI  vam v celoti pokaže kako močno ste v spreminjanju. Nič hudega, če vas kakšni dogodki presenetijo, navadili se boste na dejstvo, da spremembe pridejo hitro. 

Vodnar

ANGEL DRUŽABNOSTI vas vleče v družbo, ljubosumni partner pa stran od nje. Slednje vas najprej zabava, potem pa le ravnajte po svoji pameti in srcu.  

Ribi

ANGEL DOBREGA POČUTJA pokaže, kako je ko sledite lastni intuiciji. Naj vam ne bo žal, da si že prej niste vzeli čas za bolj konkretno raziskovanje svojih jasnovidnih talentov. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot