Angelski dnevni horoskop za 7. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam danes pomaga pri uresničevanju vaših načrtov. Pri tem bodite pozorni, da od drugih ne zahtevate preveč in počakate, da se zadeve umirijo. Tako boste lažje izbrali tisto pravo pot, ki vas vodi k napredku in se poslovite od starih navad in vzorcev.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti na poslovnme področju. Sprostite se, spustite negativne misli in odprite svoje srce za nove energije veselja in sodelovanja z drugimi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Dvojčka

Angel Osvobajanja vas danes vabi, da spustite čustva povezana z bližnjimi in postavite sebe na prvo mesto. To vam bo prineslo osvoboditev, lažje se boste odločali zase in imeli boste možnost, da to storite lahkotno in povabite v življenje energije veselja in sreče.

Rak

Angel Predaje vas danes podpre, da se predate sebi in vodstvu vašega srca. Tako boste lahko hitro realizirali vaše želje in s tem izboljšali svoje počutje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Lev

Angel Fokusa vam danes pomaga, da nadaljujete v smeri svojih želja. Ne dovolite, da vas mnenja drugih ali njihove lastne drame, odmaknejo od željenih ciljev, če vas vaš dnevni Angel vzpodbuja, da vztrajete na svoji poti do ciljev.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju z bližnjimi. Iskrena komunikacija vam bo v pomoč, da se izrazite vi in ostali ter skupaj uskladite načrte. Tako boste dobili njihovo podporo in izboljšali odnose ter pripeljali dobre energije v vaš dom.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas danes podpre, da se lažje osredotočite nase in svoje srčne želje. Z njegovo podporo boste lažje zaznali naklonjenost na drugi strani, kar vas bo vzpodbudilo, da se predate energijam ljubezni. Zaupajte in sledite svojim občutkom.

Škorpijon

Angel Moči vam danes da zagon, da uredite vse obveznosti. Ohranite fokus na realizaciji idej in ne dovolite, da vas negativne energije okolice prevzamejo. Na ta način boste prišli do željenih rezultatov, kar vam bo pomagala ohrnaiti notranji mir. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Strelec

Angel Podpore vam bo skozi današnji dan predal podporo, da se lažje osredotočite nase. Preverite, kje so se ustavili vaši projekti in kako to vpliva na vas. Tako boste lažje ocenili svoj napredek in razporedili čas, ki ga potrebujete tudi za sprostitev in regeneracijo, da začutiti notranjo moč, ki vas vodi dalje.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da lažje ugotovite, kaj morate narediti v odnosih. Iskrenost in komunikacija naj vas vodita, da se stvari razrešijo, čeprav mogoče to pomeni tudi razpad določenega odnosa. To vas bo notranje osvobodilo in sprostilo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Vodnar

Angel Iskrenosti vas danes podpre pri vseh odločitvah in spremembah. Pri tem ne pozabite, predno zaprosite druge za pomoč, morate preveriti vsa dejstva in informacije, da lahko skupaj izpeljete načrt. S podporo in pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje uskladili vse zahteve, kar vas bo vodilo k napredku na vseh področjih.

Ribi

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da začutite sebe, svoje vrednote in kaj vas vodi naprej v življenju. Zadihajte v nove sveže energije, da se globinsko sprostite, rehabilitirate in dvignete na nov nivo zavedanja sebe in kaj si pravzaprav srčno želite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.