Angelski dnevni horoskop za 7. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju. Pomagal vam bo, da boste lažje aktivno nadaljevali pri spremembah, pri tem pa vam bo v pomoč tudi podpora drugih, kar se bo poznalo na vašem počutju in zunanjem izgledu.

Bik

Angel Preboja vas danes podpre, da z iskrenostjo do sebe in drugih, naredite velike osebne kot tudi poslovne preboje. Ohranite fokus na sebi in se držite načrtov ter aktivno sodelujte v vsem, ki se bo danes dogajalo. Naj vas vodi vaš dnevni Angel.

Dvojčka

Angel Možnosti vam bo danes pomagal, da zaupate svoji intuiciji in izberete pravo pot zase. Z njegovo pomočjo boste lažje spustili bremena preteklosti, kar vam bo prineslo mir in lažje se boste posvetili nadaljnjim korakom. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo intuicijo.

Rak

Angel Sprejemanja vas v današnjem dnevu podpre pri sprejemanju vseh daril in vsega blagostanja. Sprostite se in dovolite drugim, da vam pokažejo, koliko jim pomenite in s tem polepšajte dan sebi in njim. To vam bo prineslo nov pogled nase in okolico.

Lev

Angel Čutenja vas bo skozi današnji dan vodil na mehak, lahkoten način, da boste lažje začutili sebe in svoje želje. Ne umikajte se v svoj svet, raje ga delite z drugimi in se pogovorite. Aktivno sodelujte in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Harmonije vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Z umikom vase boste lažje ozavestili stara čustva in jih  pogledali z drugega zornega kota. To vam bo prineslo določena nova spoznanja o sebi in načinu življenja. S podporo vašega dnevnega Angela boste osvojili dobre energije in svobodno zadihali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Resnice vas v današnjem dnevu podpre in vam pomaga, da zagovarjate svoja stališča iskreno in mirno. Bodite strpni in ne nasedajte drugim, tako boste lahko napredovali osebno kot tudi poslovno in ohranili svoj notranji stik. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, k vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Reda vas danes podpre pri načrtovanju novega sistema delovanja v življenju. Ugotoviti morate samo, kje napačno reagirate, da se ustvari nov red in sistem, ki vas podpre v vašemu vsakdanu in vam da nove temelje za prihodnost. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes nagovarja, da sodelujete z njim. Z njegovo pomočjo boste lažje ohranili zbranost v sedanjem trenutku, ki vam prinaša pozitivne spremembe, nove ideje in sproščeno sodelovanje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in sodelujete z njim.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Z njegovo podporo boste lažje sprejeli določene odločitve, ki bodo okrepile odnose. Vaše zadovoljstvo je odraz vaših odnosov, zato se sprostite in aktivno sodelujte z vsemi in tako boste naredite velike spremembe tako v odnosih do drugih kot tudi v odnosu do sebe.

Vodnar

Angel Akcije vam bo danes dal zagon in podporo, da se odločno zavzamete zase. Kjerkoli v življenju si želite temeljitih sprememb, je danes pravi dan za akcijo, ne glede na reakcije in mnenja okolice. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste dobili moč in več življenjske energije.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da naredite večje spremembe na poslovnem področju. Preverite svoje dosedanje delo, kaj lahko še izboljšate in s podporo vašega dnevnega Angela boste dobili nove ideje in naredili korake v svet novega, neznanega, kar vas bo motiviralo za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.