Angelski dnevni horoskop za 7. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SAMOZAVESTI vas vodi do novih podvigov, kjer a se odpira nova sreča. Dovolite si začutiti, koliko volje se odpre, da prekoračite svoje omejitve in se predate usodi. 

Bik

ANGEL INTUICIJE vas vodi v dobro počutje – če mu sledite, se aktivirate ob pravem času za prave stvari. Prisluhnite si, da ste lahko kljub obveznostim sproščeni. 

Dvojčka

ANGEL SPROŠČENOSTI vas vodi danes v naravo in med ljudmi, kjer vam je dobro.  Pomaga vam zaznati svoje talente in podporne energije in vodi v odlično počutje.

Rak

ANGEL ISKRENOSTI DO SEBE vam pomaga prepoznati čustva, ki so potrebna razrešitve. Razbremenite se vseh čustvenih ovinkov, da boste lažje spali. 

Lev

ANGEL PREDANOSTI  vas je pripeljal do notranjega miru in zadovoljstva. Opazujte kako danes z lahkoto razčistite vse, kar je bilo še na čakanju in sledite temu, kar si želite v prihodnosti. 

Devica

ANGEL ŽIVLJENSKEGA NAMENA vas odločno pelje po poti izpeljave vaših načrtov. Vsega se boste lotili z ravno pravo mero natančnosti in ostali v odličnem razpoloženju in počutju. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL RAZMIŠLJANJA bo pomagal odkriti kaj zares želite in v mislih bodo nastajali ustvarjalni projekti. Uživajte v načrtovanjih in raziskovanju, realizacija pride kasneje. 

Škorpijon

ANGEL IGRIVOSTI  vas sprosti in odprejo se vam številne nove ideje. Prepustite se svojemu navdušenju in se ne upirajte življenju – saj vam paše se počutiti se kot vladar, a ne? 

Strelec

ANGEL DUHOVNOSTI vas vabi v čutenje dobrih vibracij v sebi in drugih. Čutite moč v sebi in opazujte, ali se lahko končno odprete nenavadnim podvigom. 

Kozorog

ANGEL NOTRANJEGA OTROKA vas navidez vodi v nemir – za tem se skriva potreba po večji transformaciji. S pozornostjo si sledite, čeprav ne veste še vsega natančno. 

Vodnar

ANGEL RADOSTI vas zbudi v dobro počutje – čutite, kako se mehča vaša potreba po kontroli. Kljub temu imate moč ustvarjati, samo ne le po svoje, ampak sledite energijam dneva. 

Ribi

ANGEL SRČNOSTI vas skozi srce odpira za dogajanje – prijatelji in znanci bodo uživali v vaši družbi, vam pa bo usoda namenila nekaj odličnih priložnosti. Sodelujte z življenjem.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.