Angelski dnevni horoskop za 8. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas danes vabi v svoj objem. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij bele barve se boste lažje predali mehkobi in nežnosti, ki bo v vas vzbudila občutke ljubezni in vam polepšala dan. Večkrat čez dan se spomnite na podporo in se sprostite.

Bik

Angel Iskrenosti vas danes vodi do harmonije v sebi in okoli vas. Kvaliteta energij roza barve vas umakne vase, da se umirite in iskreno izrazite svoje misli in na ta način dovolite tudi bližnjim, da naredijo enako. To bo sprostilo napetosti in v odnose boste vnesli zaupanje in harmonijo. 

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes podpre, da se odločite zase. S podporo energij modre barve boste na celotno situacijo pogledali širše in se na ta način lažje odločili, kaj morate v tem trenutku sprejeti, da se stvari izpeljejo v vaše dobro, vi pa ohranite mir, trdnost in samozavest.

Rak

Angel Prijateljstva vas danes vabi k sodelovanju. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste lažje stvari postavili čisto na novo in uvedli nov red, ki vam bo prinesel dolgoročne koristi. Dnevni Angel je lahko dlje časa z vami, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Sodelujte v aktivnostih dneva in s podporo energij rdeče barve boste imeli moč, da se ne zapletete v reakcije drugih, ampak le sledite svojim načrtom. To vam bo prineslo podporo in pomoč tistih, ki zaupajo v vas. 

Devica

Angel Spreminjanja vas danes vodi v zaupanju sebi. Sprejmite podporo energij zelene barve, ki vam prinesejo srčnost in predanost, da se lažje odločite za potrebne spremembe in nov način pristopa življenju, kar vam bo prineslo več življenjske energije. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predaje vas danes nagovarja, da mu sledite. Kvaliteta energij marelične barve vas bo globinsko sprostila, da se lažje umaknete od drugih in vsak izpelje stvari po svoje kakor najbolje zna. To vam bo prineslo nova spoznanja o načinu sprejemanja življenja in da ustvarjate, kar želite. 

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da sledite sebi. Na ta način in s podporo energij vijolične barve boste ohranili svoj notranji mir in se odmaknili od vsega, kar krade vaš čas, energijo in fokus. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Preboja vas danes aktivira, da se soočite z izzivi v domu in naredite korak naprej. Kvaiteta energij indigo barve vam zbistri um in vas okrepi, da razrešite vse nejasnosti in si postavite nove temelje. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Preprostosti vas danes podpre v sprejemanju. S podporo energij zlate barve boste lažje vse predali iz svojih rok in dopustili, da se stvari postavijo na svoje mesto. To vam bo prineslo sprostitev in možnosti, da se stvari pozitivno spremenijo na dolgi rok. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Podpore vas danes nagovarja, da pogledate svoje življenje. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste prišli do volje in veselja, da si ne glede na situacijo, v kateri ste, dovolite sprejeti nove ideje in jih vnesti v vaš vsakdan. Vse ostalo bo sledilo temu.

Ribi

Angel Priložnosti vas danes podpre, da lažje sprejmete odločitev. S podporo energij rdeče barve boste lažje ugotovili, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in se na podlagi tega odločili ali stopite korak naprej ali se umaknete. Sprejmite podporo in pokažite svoj interes.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.