Angelski dnevni horoskop za 8. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon za spremembe v načinu življenja. Posvetite se svojemu fizičnemu telesu in v vaš vsakdan vpeljite nove rutine fizične aktivnosti, da se sprostite in razbremenite svoje misli. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Bik

Angel Miru vam bo danes v pomoč, da se umaknete od drugih. Tako se boste lažje osredotočili na pozitivne misli in ustvarjalno razmišljali o prihodnosti. Čez dan se večkrat spomnite na vašega dnevnega Angela in sprejmite njegovo pomoč, ki vas vodi do novega načina razmišljanja in novih idej.

Dvojčka

Angel Izražanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se lažje iskreno pogovorite z bližnjimi. Zaupajte jim svoje dvome, da vam lažje pristopijo na pomoč in vam predajo vso svojo podporo, ki jo v tem trenutku potrebujete. S tem boste se boste sprostili in v vaš odnos vnesli zaupanje in ljubezen.

Rak

Angel Možnosti vas danes podpre v novih aktivnostih in načinu sodelovanja z drugimi. Stopite v ospredje, pokažite zanimanje, izrazite svoje zamisli in začnite kreirati novo prihodnost že danes. S podporo vašega dnevnega Angela se boste lažje odločili in narediti korake naprej.

Lev

Angel Sodelovanja vas danes vodi, da skozi iskrenost uredite vse nejasnosti z drugimi. Pomagal vam bo, da jasno vidite sliko vsega dogajanja in s tem lažje priznate svoje napake, kar vam bo povrnilo notranjo moč in samozavest. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in mu sledite.

Devica

Angel Predanosti vas bo danes vodil k sledenju sebi. Ugotoviti morate, kaj je tisto, kar vas zadržuje, da se ne izrazite iskreno v danem trenutku. S tem boste pripomogli, da se izboljšajo odnosi in da lahko kljub temu vsi delujete vsak iz svojega notranjega miru in zadovoljstva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ustvarjanja vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje spoznali, kaj vas veseli in vas naredi srečne, strastne, kar vam prinese več samozavesti za kreiranje novih in večjih stvari . Naj vas okolica ne odmakne od tega, če vas vaš dnevni Angel vodi k kreiranju in ustvarjanju.

Škorpijon

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da se lažje sprostite in spustite vsa prepričanja, ki jih imate o sebi in drugih. Poglejte na pozitivne stvari in spregovorite iskreno o vsem, kar vas teži in vas omejuje v sprejemanju dobrih energij. S tem boste sprostili napetosti tudi na drugi strani in vse skupaj bo lažje steklo.

Strelec

Angel Presoje vas danes vodi, da zaupate in sledite svoji intuiciji. Ne izhajajte iz svojega strahu pred spremembami, preverite vsa dejstva in naredite načrt, da se pokaže najbolj optimalna pot za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki va spri tem usmerja.

Kozorog

Angel Sproščanja vas danes podpre v lahkotnosti. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela se boste sprostili in lažje sodelovali z drugimi, brez da na vas vplivajo s svojimi čustvenimi dramami. Ostanite v svojih energijah in na ta način se bo vzpostavila nova struktura za boljše življenje.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam danes pomagado pomembnih spoznanj. Vzemite si čas zase, za svoje želje in jih skomunicirajte z drugimi. Ne zapletajte se v nepotrebne diskusije, saj sami dobro veste, kaj vam v tem trenutku največ pomeni. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Optimizma vas bo danes vodil, da ste odprti za vse možnosti, ki pridejo na vašo pot. Z njegovo pomočjo boste sijali svoje veselje, notranjo moč in na ta način dovolili, da se spremembe pričnejo, da se zasejejo semena za lepšo boljšo prihodnost

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.